Figsy z Warmachine malowane do mojej armii, ich poziom obrałem jako TT
Zdjęcia mikroskopijne ale może uda się dać lepsze.
Strzelec i Rycerz
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Kretozord
Jako TT to są bardzo OK :]
Jedyną rzeczą jaką można im zarzucić to mdłe kolory - i nie wiem czy to tak w realu czy wina zdjęć. O ile koleś po lewej stronie jeszcze się broni przez biało-błękitny element to kolo po prawej leży i kwiczy pod tym względem...
No może jeszcze metaliki tym połoszował kilka razy...
Ogólnie to i tak za dobre jak na TT (z tego co się widzi na turniejach). Więc spoko
Jedyną rzeczą jaką można im zarzucić to mdłe kolory - i nie wiem czy to tak w realu czy wina zdjęć. O ile koleś po lewej stronie jeszcze się broni przez biało-błękitny element to kolo po prawej leży i kwiczy pod tym względem...
No może jeszcze metaliki tym połoszował kilka razy...
Ogólnie to i tak za dobre jak na TT (z tego co się widzi na turniejach). Więc spoko
-
- Kretozord
Wow a jednak ktoś się pokusił o komentarz, dzięki
@ Ryu koleś wygląda na szaroburego bo to jest BPP tej armii w normalnym polowym mundurze a nie wypolerowany rycerzyk jak ten po lewej I nawet mnie Twoja uwaga cieszy bo w sumie o to chodziło bo zazwyczaj maluje w oczojebne kolory a chciałem spróbować czegoś nowego
@ Gobo podstawki są zrobione z miliputu, gdzieś powinien być tutorial na forum
@ Ryu koleś wygląda na szaroburego bo to jest BPP tej armii w normalnym polowym mundurze a nie wypolerowany rycerzyk jak ten po lewej I nawet mnie Twoja uwaga cieszy bo w sumie o to chodziło bo zazwyczaj maluje w oczojebne kolory a chciałem spróbować czegoś nowego
@ Gobo podstawki są zrobione z miliputu, gdzieś powinien być tutorial na forum
Trzyma poziom, ale mi osobiście nie podoba sie ten pan z mieczem, a mianowicie włosy (też niebieskie ??!! )
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
no to trochę to zmienia postać rzeczy... Jeśli tak to może być niebieskie oký
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"