Sprawa Korhil-a
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Sprawa Korhil-a
Mam pytanie.
W AB do High Elves jest napisane, że korhil jest uzbrojony w "Hand Weapon and Chayal"
W opisie "Chayal" nie jest napisane ze jest to broń dwuręczna, ale z pewnoscią, że jest to "Magic Weapon"
Czy oznacza to że Korhil walczy obydwoma brońmi i otrzymuje +1 Atak? czy nie? (Jeśli nie, to jego posiadanie hand weapona byłoby bez sensu ale wole się upewnić)
Jeżeli dostaje +1 Atak to czy wszystkie jego ataki otrzymują bonus od Chayal-a ? czy jego czwarty bonusowy atak należy rozpatrzyć po zwykłych statystykach ?(co moim zdaniem równiesz jest bzdurne bo przecież Chayalem TEŻ walczy i daje mu bonus do Siły)
Pozdrawiam
W AB do High Elves jest napisane, że korhil jest uzbrojony w "Hand Weapon and Chayal"
W opisie "Chayal" nie jest napisane ze jest to broń dwuręczna, ale z pewnoscią, że jest to "Magic Weapon"
Czy oznacza to że Korhil walczy obydwoma brońmi i otrzymuje +1 Atak? czy nie? (Jeśli nie, to jego posiadanie hand weapona byłoby bez sensu ale wole się upewnić)
Jeżeli dostaje +1 Atak to czy wszystkie jego ataki otrzymują bonus od Chayal-a ? czy jego czwarty bonusowy atak należy rozpatrzyć po zwykłych statystykach ?(co moim zdaniem równiesz jest bzdurne bo przecież Chayalem TEŻ walczy i daje mu bonus do Siły)
Pozdrawiam
Ok rozumiem
Aczkolwiek.... na Chayal nie jest napisane że to hand weapon, ale walczy z additional hand weaponem
:D
Nie mniej rozumiem i trzeba sie dostosować
Dzięki
Aczkolwiek.... na Chayal nie jest napisane że to hand weapon, ale walczy z additional hand weaponem

Nie mniej rozumiem i trzeba sie dostosować

Dzięki
To po kiego grzyba napisali że ma hand weapon i chayal?
Czyżby liczyli że ktoś mu to zniszczy jednym z czarów z metalu?
Czyżby liczyli że ktoś mu to zniszczy jednym z czarów z metalu?
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
bardzo prawdopobne.
napisali w razie zniszczenia broni zeby nie bylo ze ktos powie ze nie ma napisane ze ma znaczy...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
offtop
Gobo to ja chce żeby dopuszczać kowadło tylko wtedy jak każdy gracz będzie je miał, czasami mam wrażenie, że ludzie nie czytają zasad tych nowych herosów tylko z dziedziny funkcji prostolinijnej mówią NIE i tyle, z przegiętych nowych herosów widzę tylko jednego w HE, a że armia poszła do tyłu (imho i nie będę się o to kłucił) to mogą mieć coś przegiętego
kuniec
Gobo to ja chce żeby dopuszczać kowadło tylko wtedy jak każdy gracz będzie je miał, czasami mam wrażenie, że ludzie nie czytają zasad tych nowych herosów tylko z dziedziny funkcji prostolinijnej mówią NIE i tyle, z przegiętych nowych herosów widzę tylko jednego w HE, a że armia poszła do tyłu (imho i nie będę się o to kłucił) to mogą mieć coś przegiętego
kuniec