we arr' da best !!!
Moderator: Kołata
- pio_eustachy
- Wałkarz
we arr' da best !!!
gdzieś znalazłem podobny temat (jeśli na BP to z góry przepraszam )
tutaj napiszcie, jak wy konwertujecie zwykłych orków w big unsów - zdjęcia mile widziane
tutaj napiszcie, jak wy konwertujecie zwykłych orków w big unsów - zdjęcia mile widziane
Szaman pisze:w morde tez wolalbym dostac piescia niz kijem...Bonczek pisze:Ale nie możesz zaprzeczyć, że wolałbyś grać czymś takim niż kawałkiem kartki lub kartoflem?
choppy zamienilem ogrzymi clubami. pasuje jak znalazl
ja zrobilem z chopami jak Tru jeszcze mam rydwanik goblinski z orkowego:
http://img333.imageshack.us/img333/6176 ... obo1aq.jpg
i mam chucke z bolca DE z 5ed... ale została w łodzi na masterze u kumpla... a fotek wczesniej nie robilem.. no i slabo ja pomalowalem.. poza tym mam milion jakis drobnych konvesji w armii
http://img333.imageshack.us/img333/6176 ... obo1aq.jpg
i mam chucke z bolca DE z 5ed... ale została w łodzi na masterze u kumpla... a fotek wczesniej nie robilem.. no i slabo ja pomalowalem.. poza tym mam milion jakis drobnych konvesji w armii
natrzaskać orkasom tych wszystkich naramieników i roznych innych pierdółek co sa w boxie od orków, wiecej toporow dac(teraz jak sa black orki plastikowe black orki to mozna miec duzo toporow) dać agresywne pozycje i pasuje fajny pomysł na big unsow to zrobic oddzial metalowych orkasow z 5ed zdaje sie.
dokładnie jak r0m - dac im po 2 duze naramienniki, duzo toporów, chopp, jakies agresywne pozy, odpowiednie malowanie, fajny champion jak potrafisz to mozesz wyrzezbic ciut wieksze miesnie ;p fajne podstawki inne pierdoły no i chyba bedzie dobrze (chyba )
wioski..?
Fajki? Tylko co to ma z big unsami?bartekk pisze:dać im to, co krasnale palić lubią najbardziej
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?