Pytania czysto ORKOWE :/

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

Zablokowany
Ghost_Master1
Mudżahedin

Pytania czysto ORKOWE :/

Post autor: Ghost_Master1 »

Witam odrazu pisze że nie mam AB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!żeby nie było niedomówień wiec zwrazam sie z mała prośba a mianowicie:

Czy jak dam savage orka na rydwan dziki maja wtedy ten dodatkowy atak z frenzy?

Czy ten item IronBack Boar na ja wcisne na orka i go na rydwan będa dodatkowe impakty :D:D:D dobre by było :D

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Post autor: Gobo »

trudne pytanie.. ale skoro rydwan to mount to IMO powinny dosctac dodatkowy atak... a co do ironbacka to to juz by bylo przegiecie... poza tym to 1 dzik..a nie 2 jak w rydwanie...
wiec pyt nr1 - tak
pyt nr2 - nie

Awatar użytkownika
Gogol
Masakrator

Post autor: Gogol »

1) tak
2) nie możesz wcisnąć kolesia z iron back boarem na rydwan tak jak nie możesz dać kolesia z dzikiem na rydwan

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

nie pamietam dokladnego opisu ironback boara, ale na bank nie ma tam nic ze 'liczy sie jako dzik' albo 'tylko modele na dziku'.
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

jak nie pamietasz to sie nie odzywaj, bo glupoty pieprzysz.
Jest napisane magiczne slowko 'Boar' oznaczajace ze magiczny dzik to w 100% normalny dzik z wszystkimi konsekwencjami + bonusy opisane ponizej

Silverman
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Silverman »

Aha...
Czyli jeśli zatem przedmiot u Tomb Kings, nazywa się "Crook & Flail of Radiance" jest to normalny flail ze wszystkimi konsekwencjami + bonusy, right?

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

Zalezy jak jest napisane. Jesli masz np nazwe broni, a potem normalnym tekstem wpisane samo 'Spear', dopiero potem opis itd - to znaczy ze bron to 100%owa wlocznia z wszystkimi konsekwencjami + bonusy opisane ponizej.

Jesli w nazwie masz to & Flail - to juz moze sie zdazyc, ze bonusow flailowych nie otrzymujesz

Awatar użytkownika
Gogol
Masakrator

Post autor: Gogol »

TruePunk pisze:Zalezy jak jest napisane. Jesli masz np nazwe broni, a potem normalnym tekstem wpisane samo 'Spear', dopiero potem opis itd - to znaczy ze bron to 100%owa wlocznia z wszystkimi konsekwencjami + bonusy opisane ponizej.

Jesli w nazwie masz to & Flail - to juz moze sie zdazyc, ze bonusow flailowych nie otrzymujesz
Amen. Zamykam :)

Zablokowany