Gav Thorpe is leaving GW
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Gav Thorpe is leaving GW
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
kiedy odejdzie Jervis? rzeźnik epica, zabójca Dark Angelsów? Domagam się jego krwi.
A Gavowi się należało za Chaos Space Marines... Chociaż to nie on wymyślił streamlinowanie zasad...
Alessio podobno też ale to nie jest potwierdzone
A Gavowi się należało za Chaos Space Marines... Chociaż to nie on wymyślił streamlinowanie zasad...
Alessio podobno też ale to nie jest potwierdzone
Panowie, bez jaj! Chcielibyście się pozbyć chyba jedynego myślącego (Jervis) i jedynego grającego w swoje armie (Alessio)?
Co do Gava - ech, wystarczyłoby trzymać go z dala od zasad
Co do Gava - ech, wystarczyłoby trzymać go z dala od zasad
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Jervisa tak samo. Tomash... Jervis może i myśli - ale efekty jego myślenia są... (patrz Codex Dark Angels). Niech robi wszystko, może figurki rzeźbić, fluff pisać - ale zasad niech nie tyka.
Wystarczy że Epica tak uprościł że zarżnął. A teraz próbuje 40k upraszczać (likwidacja armory w niektórych kodeksach chociażby)... I znów nie będzie niczego...
Wystarczy że Epica tak uprościł że zarżnął. A teraz próbuje 40k upraszczać (likwidacja armory w niektórych kodeksach chociażby)... I znów nie będzie niczego...
Napoleon, co ci się nie podoba w codexie DA?
Jest fajny a to że ty nie potrafisz ta armią grać to inna sprawa.
Tak samo nowi Chaos space marines.Fajni są.Bardziej zbalansowani i można ich złozyć o wiele ciekawiej niż kiedyś.
Znajomy cos tam wspominał o zmianach kadrowych w GW.Ale że aż takie będą to się nie spodziewałem.
Odchodzą autorzy wszystkich podręczników jakie posiadam.Szkoda.
Jest fajny a to że ty nie potrafisz ta armią grać to inna sprawa.
Tak samo nowi Chaos space marines.Fajni są.Bardziej zbalansowani i można ich złozyć o wiele ciekawiej niż kiedyś.
Znajomy cos tam wspominał o zmianach kadrowych w GW.Ale że aż takie będą to się nie spodziewałem.
Odchodzą autorzy wszystkich podręczników jakie posiadam.Szkoda.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Fanatyk pisze: Ale my go lubimy czy nie, bo już się pogubiłem?
Potrafisz trafić w sedno
Z punktu widzenia ogólnego - szok trochę, ale może to było do przewidzenia - nie wiem, nie interesuję się.
Z punktu widzenia gracza skirmishów - to poza współautorstwem Gorkamorki nic szczególnego nie zrobił
A Mordheim swoją stratę już przeżył.
-
- Kretozord
Zastanawia mnie co ten człowiek ma dalej zamiar z sobą robić. Przejdzie do konkurencji chyba bo wątpię aby zajął się czymś zwyczajnym.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
No proszę, idą zmiany. Odchodzi człowiek, który kastrował DE i 6 ed. dwarfy. A niech idzie w... i krzyżyk na drogę. Życzę mu wszystkiego najlepszego. Nigdy nie przepadałem za jego twórczością. A o 6ed. dwarfach to wolę nie myśleć, bo mi żyłka pęknie. Dobrze, że nie gram DE.
Reyq - to że ja NIE mogę grać tą armią jak chce (bo to proszenie się o wklepy) bo ktoś ją zje*** to dość istotny problem.
Co do kodeksu DA - zapytaj pierwszego lepszego gracza DA co im się nie podoba - starczy wspomnieć brak attack bike squadów, spieprzone moce librarianów (zamiast tych natywnych dla DA) i tornada jedne na squad (mimo że to DA wymyślili tornada) - a pewnie i pare innych rzeczy by się znalazło.
Co do Chejosów - jeżeli nowy chaos we wszystkich barwach tęczy Ci się podoba to nie mam wiecej pytań. Mieszanie Slaanesh-Khorne i Tzentch-Nurgle, zarżnięcie klimatycznych (Alpha Legion, Iron Warriors, Nightlords) legionów - to zabicie całego klimatu armii.
Nie wiem co ten pan robił dla Battle'a - okurdemol - co Gav zrobił krasiom ? Bo aż ciekaw jestem....
Co do kodeksu DA - zapytaj pierwszego lepszego gracza DA co im się nie podoba - starczy wspomnieć brak attack bike squadów, spieprzone moce librarianów (zamiast tych natywnych dla DA) i tornada jedne na squad (mimo że to DA wymyślili tornada) - a pewnie i pare innych rzeczy by się znalazło.
Co do Chejosów - jeżeli nowy chaos we wszystkich barwach tęczy Ci się podoba to nie mam wiecej pytań. Mieszanie Slaanesh-Khorne i Tzentch-Nurgle, zarżnięcie klimatycznych (Alpha Legion, Iron Warriors, Nightlords) legionów - to zabicie całego klimatu armii.
Nie wiem co ten pan robił dla Battle'a - okurdemol - co Gav zrobił krasiom ? Bo aż ciekaw jestem....
Och ludziska. Chyba zle Gava widzicie. Imo kodeksy, ktore wydal byly fajne, bo bez przeginek. A czemu ludzie biadola na nie, no bo pozniejsze wydal Alessio czy kto inny i po prostu byla roznica w wizji ksiazek a co za tym idzie kodeksy pozniejsze okazaly sie duzo pakerniejsze, niz te Gava. jakby jeden autor wydal cala eydcje to by biadolenia nie bylo.
Tyle ode mnie.
Tyle ode mnie.
Dość powiedzieć, że 6.ed. krasnale można było z palcem w nosie pojechać DE. W 6. ed. ugrać coś baryłkami, było naprawdę bardzo, bardzo ciężko, bo armia kompletnie odstawała od reszty. Kuriozalne wręcz przeszacowanie wszystkich jednostek, np. armata bez wypasów i po odjęciu kosztu załogi była tańsza o jakieś 2-5 pkt. od imperialnego great-cannona(też bez załogi) i źle dobrana tabelka robiły swoje. Dobrze, że te czasy już minęły.napoleon pisze:Nie wiem co ten pan robił dla Battle'a - okurdemol - co Gav zrobił krasiom ? Bo aż ciekaw jestem....
napoleon:
0rganki walące na 18 cali
TRAGICZNE kowadło zagłady
słabo grywalni Longbeardsi
TRAGICZNY zyrokopter
krasnoludzki Than z 4T...
badziewne, kosztujące masę punktów runy
koszt punktowy modeli zupełnie nie pasujący do ich parametrów
totalna zmiana w podejściu do "runowania" maszyn bojowych (tego gostkowi nie wybaczę )....
uwierz, w 6edycji krasiami było ciężko...ale przetrwaliśmy
0rganki walące na 18 cali
TRAGICZNE kowadło zagłady
słabo grywalni Longbeardsi
TRAGICZNY zyrokopter
krasnoludzki Than z 4T...
badziewne, kosztujące masę punktów runy
koszt punktowy modeli zupełnie nie pasujący do ich parametrów
totalna zmiana w podejściu do "runowania" maszyn bojowych (tego gostkowi nie wybaczę )....
uwierz, w 6edycji krasiami było ciężko...ale przetrwaliśmy
-
- Kretozord
A świstak siedzi i zawija.okurdemol pisze:Dość powiedzieć, że 6.ed. krasnale można było z palcem w nosie pojechać DE.
Armia nie była AŻ tak zła.