Konwersje - Orki i Gobliny

Jak "to" się robi? Tutaj uzyskasz odpowiedź.

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
nightclower16
Mudżahedin

Konwersje - Orki i Gobliny

Post autor: nightclower16 »

Założyłem ten temat abyście mogli mi napisać jak można skonwertować armie O&G, aby dostawać kilka punktów na za malowanie na masterach ;))
Ostatnio zmieniony 2 sty 2007, o 13:08 przez nightclower16, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
High Elf
Mudżahedin

Post autor: High Elf »

:lol: dobre sobie ;)
Działam w imieniu Zakonu Rycerskiego Świętego Jana Chrzciciela Szpitala Jerozolimskiego. Nie polecam wchodzić mi w drogę ;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

nightclower16 pisze:Założyłem ten temat abyście mogli mi napisać jak można łatwo i przyjemnie skonwertować armie O&G, aby dostawać kilka punktów na za malowanie na masterach ;))
jakbym slyszal mojego "kolege z pracy" :roll:
jesli chcesz sobie skonwertowac armie tylko dla pktow turniejowych to sobie daruj.
tutaj mozesz sie dowiedziec, jak swoj pomysl na konwersje wprowadzic w zycie. nikt Ci pomyslow na konwersje - zwlaszcza calej armii - nie bedzie podrzucal. nie tedy droga...
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Marko
Mudżahedin

Post autor: Marko »

No to ja podrzucę. Chyba nie naruszę niczyich praw autorskich, a ni nic takiego. Nie powiem, że jest to "łatwy i przyjemny sposób" na dostanie jakichś tam punktów, ale na pewno jest to pewien sposób na zrobienie ładnej armii.
Ku inspiracji:
Orki pana Bane'a
pzd

Awatar użytkownika
kis1
Mudżahedin

Post autor: kis1 »

Ja polecam Sterowiec snotlingów :) oczywiście jako Drezynę
Obrazek

ODPOWIEDZ