Moja arrrmia lizarrrrdmenów
Moderator: Ziemko
Moja arrrmia lizarrrrdmenów
Witam
Będę tu wrzucał fotki poszczególnych oddziałów mojej armi (każdy w nowym poście żeby jakiś porządek był) żeby niepotrzebnie nie zawalić naszego forum kilkunastoma tematami. Od razu mówię że nie maluję jakoś świetnie tylko taki sobie tabletop ale na stole wyglada to naprawdę fajnie. Będzie tego z czasem przybywało bo armie mam dużą ale pomalowana w miare ok jest niewielka jej część, poza tym kilka rzeczy chce poprawić w np kawalerię zanim ją tu wrzucę. Komentarze i rady mile widziane
Będę tu wrzucał fotki poszczególnych oddziałów mojej armi (każdy w nowym poście żeby jakiś porządek był) żeby niepotrzebnie nie zawalić naszego forum kilkunastoma tematami. Od razu mówię że nie maluję jakoś świetnie tylko taki sobie tabletop ale na stole wyglada to naprawdę fajnie. Będzie tego z czasem przybywało bo armie mam dużą ale pomalowana w miare ok jest niewielka jej część, poza tym kilka rzeczy chce poprawić w np kawalerię zanim ją tu wrzucę. Komentarze i rady mile widziane
NAwet spoko wygladają, tylko ciut za mocne przejścia Ale tak to armijaka prezentuje się nieźle BTW ciekawe kiedy Ziemko pokaże kroxy?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
-
- Wałkarz
Ogółem : bardzo ładnie.
Choc nie podoba mi sie ten Cold One- nie wiem czemu i ta laska z łota u priesta.
pozdro
Choc nie podoba mi sie ten Cold One- nie wiem czemu i ta laska z łota u priesta.
pozdro
nie mam, nie mam malowałem jescze jak byłem w 6 klasie podstawówki Na normlany tabletop to mam pomalowane 3kę pegazów i bsb jak dorwe aparat to wrzucę, spokoduke pisze:Ty jagal:wrzuc jakies swoje figsy bo jak niedbal mi opowiadal to ty takiego table topu nie masz
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Skinki zdecydowanie najlepiej !!! Reszta juz troche slabiej , ale TT trzyma!!! Maluj tak dalej i bedzie spoko !!! Sam chcialbym znalezc sily na pomalowanie mojej armii.... Poki co mam zrobionych 2 shamanow , lorda na CO , bsb , biegacza z GW i niedokonczone 3xkroxy....
To musisz wiecej "mazać" tych figsów, bo wygladaja duzo lepiej niz te "malowane" hehe a tak to fajna armia, podoba mi sie. Szacunek za skinów .SlanesH pisze:40 pomazancyh skinków. Jeszcze tylko 20
Nie pamiętam kto : "Jasiu co to jest miscast na 9?"
Jasiuuu: "Twoja stara puszcza się z listonoszem"
Jasiuuu: "Twoja stara puszcza się z listonoszem"