PMotM10 - Chaos Dwarf Hero
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PMotM10 - Chaos Dwarf Hero
mam na jakis czas dosc malowania staroedycyjnych bochaterow do CD (ze wzgledu na sztandary) wiec postanowilem pomalowac skonwertowanego Lorda Krasnoludow ... jesli wpadne jeszcze na jakis pomysl to moze cos do niego dolepie (lub jakies sugestie z waszej strony )
jesli zostanie mi troche czasu (aktualnie jestem w polowie malowania kolejnej parti 3 edycyjnych warriorsow) to postaram sie pomalowac ta paniusie
jesli zostanie mi troche czasu (aktualnie jestem w polowie malowania kolejnej parti 3 edycyjnych warriorsow) to postaram sie pomalowac ta paniusie
Ostatnio zmieniony 3 kwie 2008, o 18:27 przez Treevill, łącznie zmieniany 8 razy.
Hym... jedyne co bym u dwarfa zmienił, to na toporze dł jakiś wzorek czy marka czy cóś. |(Tam z lewej strony) Reszta jest super Powodzenia
De Ville - wczoraj dorobilem nochal , wzory na toporze i ten ozdobny pas na plecach , wiec sie rozni jak go pol roku temu ogladales
laseczka nie bedzie do CD zaluzmy ze do bretoni lub do imperium
Piotrax - o co dokladnie ci chodzi ??? tam po lewej stronie jest czacha widziana z boku ... a czachy u CD sa dosyc pospolitym elementem ozdobnym
laseczka nie bedzie do CD zaluzmy ze do bretoni lub do imperium
Piotrax - o co dokladnie ci chodzi ??? tam po lewej stronie jest czacha widziana z boku ... a czachy u CD sa dosyc pospolitym elementem ozdobnym
naprawde sie trzeba przyjzec zeby te czache dostrzec... gdybys nie powiedzial nigdy bym nie odgadl co to sa te 3 kreski... a sie zastanawialem...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
ladny model, ale pomimo obrotu monitora o kazdy mozliwy kąt nadal nie zauwazyłem tej czaszki
probowalem cos wykabinowac ale ksztalt , wielkosc tego toporka i moje umiejetnosci lepienia w gs nie pozwalaly na zbyt wiele . na tym toporku nie dalo by sie zrobic czachy widzianej od przodu wiec postanowilem zrobic widok z boku ... nie jest to zroboina zgodnie z zasadami anatomi czacha tylko taki ogolny symbol
No stary masz głos od CHdckiego gracza Pomysł fajny, zwłaszcza hełm, jedynie kinol mi nie leży, lekko za duży, kurcze sam bym coś wrzucił, ale z malowaniem u mnie nie teges...Aha, Sojowy, to nie pejsy tylko utrefiona broda a'la Nabuchodonozor
Widzialem kiedys herosa Chd wlasnie zrobionego z tego krasiowego , pomalowany byl tez turbo i chyba wygral Gd jako WFb single. Poki co jest spoko czekam na pomalowana werjse.
wydaje mi sie, ze nie wygral ale to chyba trzeba jubasy sie zapytac bo z tego co pamietam to on go malowalZiemko pisze:Widzialem kiedys herosa Chd wlasnie zrobionego z tego krasiowego , pomalowany byl tez turbo i chyba wygral Gd jako WFb single. Poki co jest spoko czekam na pomalowana werjse.
Wydaje mi sie ze wygral , ale jesli nie to na pudle byl na 100%
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
ta figurka jest najladniejsza ze wszytkich obecnie wydawanych krasnoludow ... dlatego idealnie nadaje sie na konwersje lorda (lub hero) do CDSkavenblight pisze:Co Ty zrobiłeś z mojej ulubionej figurki
Gobo - lawa bedzie ... zawsze zostawiam sobie malowanie lawy na deser
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: