Jak gracie O&G ?? Bardziej na Ilość czy Jakość ? Czyli np. wolicie wystawić 1 na maxa wypakowany klocek 20 Boyzów czy 2 klocki po 20 na czysto ? JA osobiście gram na Jakośc poniważ na ilość to ja nie mam tylu figsów

pzdr monsterstar
Moderator: Kołata
niekoniecznie, moi niedawno przyjęli nieruszonego treemana i go pobili, po czym zagoniliMusimy pamiętać tylko że świniarze nie są kornikami i jak nie zbreakują w szarży to możemy spisać ich na straty,
przy armiach gdzie stoi klocek przy klocku mogą przy niefarcie wystąpić lawinowe paniki, więc też można stracić pół armii w kilka rzutówA złamanie klocka za ponad 300 pkt + 100 banner + często 200 - 300 gienio to jest pozamiatane.
zgadza się, ale mówiłem o dużym klocku savagy i 12stkach savagy - tego spanikować nie tak łatwo. ?Nie mówię tu o breakach. Testowałem kloc wypasionych BigUnów lub Black Orców - too risky właśnie ze względu na paniki i szarżę czegoś wyjebanego w kosmos.monsterstar pisze:No dobra Kubunio ale jak popanikujesz sobie tak pół armi klocków od breaków itp ? (chodzi o ilość)
przy armiach gdzie stoi klocek przy klocku mogą przy niefarcie wystąpić lawinowe paniki, więc też można stracić pół armii w kilka rzutówA złamanie klocka za ponad 300 pkt + 100 banner + często 200 - 300 gienio to jest pozamiatane.