Eldarski cukiereczek.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Przemysław Szulc
- Wałkarz
Eldarski cukiereczek.
Siema!
Zeby Was nie zanudzac tym razem pomalowalem cos w zupelnie nie moich klimatach , czyli cukierkowo i kolorowo.Nie bedzie rdzy, nie bedzie patyny...czysty karmel:
pozdrosy!
p.s.
Ale nie przejmujcie sie, niedlugo cos dla wielbicieli brudu, syfu i rdzy tez wrzuce!
Zeby Was nie zanudzac tym razem pomalowalem cos w zupelnie nie moich klimatach , czyli cukierkowo i kolorowo.Nie bedzie rdzy, nie bedzie patyny...czysty karmel:
pozdrosy!
p.s.
Ale nie przejmujcie sie, niedlugo cos dla wielbicieli brudu, syfu i rdzy tez wrzuce!
Bardzo ładny, tylko gdzie te wzorki wszystkie? Niektóre rozjaśnienia troszkę za mocne no i skrzywiony miecz... jeśli to było specjalnie to wygląda nienaturalnie. Poza tym fajowo Pozdrawiam
- Kedziorson
- Masakrator
Przemo wracaj do brudu!! jakoś nie moge patrzeć na karmel i Twój podpis :d
Praca bardzo bardzo fajna!!
Praca bardzo bardzo fajna!!
- Przemysław Szulc
- Wałkarz
Z tymi brzegami to fakt wtopa Uwazajcie na bialy sprej !!!
Niestety zbyt blisko pryskalem wymodelowana podstawke co spowowdowalo jej "wzery" :/Dziwne bo z czarnym sprejem czegos takiego nie mialem Nie szlo tego wyszlifowac ani nc z tym zrobic
@kedziorson , niedlugo ... juz niedlugo:)
Niestety zbyt blisko pryskalem wymodelowana podstawke co spowowdowalo jej "wzery" :/Dziwne bo z czarnym sprejem czegos takiego nie mialem Nie szlo tego wyszlifowac ani nc z tym zrobic
@kedziorson , niedlugo ... juz niedlugo:)
No właśnie, bez rdzy, to tak zupełnie, jak nie-Przemo... A muszę podejrzeć, co Ty tam majstrujesz znów ciekawego w zakamarkach pracowni
A nt. figurki już się nagadałem
Pozdrawiam
Sławol
A nt. figurki już się nagadałem
Pozdrawiam
Sławol
- monsterstar
- Chuck Norris
Bardzo ładny figs itp. ale mam pytanie jakimi kolorami jest malowana pererynka czerwona ??
ty zawsze w galerii dajesz cos fajnego ]:-> ine ma co krytykowac tylko podziwiac
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
- Przemysław Szulc
- Wałkarz
Juz pisze:monsterstar pisze:Bardzo ładny figs itp. ale mam pytanie jakimi kolorami jest malowana pererynka czerwona ??
-baza P3khador base red
-rozjasniane P3khador red higlight i pozniej bialym
- na najostrzejszy highlight glaze z base red P3
-cieniowanie glazami liche purple i na koniec czarny