Wczoraj byłem w kinie na Apocalypto. Piszę o tym tutaj dlatego (dla niewtajemniczonych), że jest to film osadzony w świecie Majów i innych plemion Ameryki Śr. Czyli dla graczy lizardmeńskich prawdziwa gratka

Polecam i pozdrawiam!
Moderator: Ziemko
Kołata pisze:Witam.
Wczoraj byłem w kinie na Apocalypto. Piszę o tym tutaj dlatego (dla niewtajemniczonych), że jest to film osadzony w świecie Majów i innych plemion Ameryki Śr. Czyli dla graczy lizardmeńskich prawdziwa gratkaPolecam. Film jest zajebiście zrobiony, cały czas trzyma w napięciu. Fantastyczna charakteryzacja postaci, scenografia oraz masa krwawych scen. Jak dla mnie bomba
Film zrobiony przez Mela Gibsona, więc jego fani tym bardziej powinni zobaczyć.
Polecam i pozdrawiam!
Pewnie, że mi się skojarzyłKołata, a nie skojarzył Ci sie ten film z klimatami orkowymi?
Bo mi i Kacprowi (akurat bylismy w kinie razem) ekipa lowiaca niewolnikow mocno kojarzyla sie z savagami. Ten szefuncio z maska z żuchw... idealny big boss.
To fakt - film to masakra, ale kobietom sie podoba. Moja żona zachwycona. Szefowa zachwycona. Przyjaciołka żony - zachwycona.Kołata pisze:Hehehe, dobre pytanie. Ja byłem z moją, która nieznosi widoku krwi... A tam wyrywanie serc na żywca, podcinanie gardeł i krew sikająca z mózgu.. Film jej się bardzo podobał! (weź tu zrozum kobiety..??..) Chociaż raz krzykneła na całe kino (wystraszyła się małpy) i ludzie zaczęli się śmiać :p
Myślę, ze spokojnie możesz swoją brać