Fen Beast
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Fen Beast
Takie oto coś wychodzi, gdyby nie sylwester, pewnie już byłby skończony. Kości niby zrobione, ale naszły mnie wątpliwości, czy są wystarczająco rozjaśnione, może jeszcze by je popaciać (niestety chyba przez lampy na zdjęciach wyszły one na bardziej żółte niż są w rzeczywistości)? Oprócz kości skończona jeszcze skóra (wiele więcej tu nie ma:) Do zrobienia jeszcze korzenie i kamyki. Z kamykami tak sobie wymyśliłem, że będą to kawałki spaczenia (dlatego zielone) z source-lightningiem od każdego. Trochę roboty będzie, ale baaardzo przyjemnie mi sie tę figurkę maluję i mam nadzieję, że dam radę, hihi.
Co sądzicie?
pzd
Co sądzicie?
pzd
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
bardzo fajny a dobra podstawka i sourcelightning doda tego czegos dobrze pomalowanej figurce
Łaaaa, ale fajny typek Kości możę są trochę zbyt żółtem ale za to zielony wyszedł git Czekam na ostateczny efekt i powodzenia w dokańczaniu.
no właśnie też się nad tym zastanawiałem. Też chciałem wyjść od Dark Angels, ale potem z żółtym wychodzi taki charakterystyczny kolorek i też nie wiem, czy on będzie pasował. Najwyżej jakoś pomieszam, żeby snadnie wyszło.Stachu pisze:fajne, fajne..
tylko czy spaczeń będzie kolorystycznie pasował do takiego schematu?(tzn .ja tam używam dark angels green i bad moon yellow, przy innym doborze farb efekt bedzie inny)
no z tym to może być problem... nie mogę powiedzieć, kiedy dokończę, ale mogę obiecać, że będzie to nie wcześniej niż w lutym:/wrzuć szybko końcowe fotki, bo sie dobrze zapowiada.
pzd i dzięki za wszystkie uwagi