Hej,
zna ktos moze firme ktora produkuje modele panow z okresu Polski Sarmackiej. Klimatem przypominajacych Kossarow, winged lancerow i cala reszte z armii kislevu. Wazne by panowie mieli szabelki i biegali w 'sukienkach'. Jesli tak to poprosze o linki do zdjec/sklepu online.
Narozny/Raistlin (jakis skubaniec zajal mojego nicka )
Figuraski panów w kontuszach
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Nawet wiem kto....
Klubowicz z Earthshakera też tego nicku używa. Widać zalogował sie przed toba. taki lajf jak to "ktoś" kiedyś powiedział.
Co do figurek o które pytasz to nigdy sie nie spotkałem z takimi. Może jkieś Italerii albo inne tego typu firmy wypuściły kiedys taka serie ale skala większa, więc pewnie cie nie interesuje.
Klubowicz z Earthshakera też tego nicku używa. Widać zalogował sie przed toba. taki lajf jak to "ktoś" kiedyś powiedział.
Co do figurek o które pytasz to nigdy sie nie spotkałem z takimi. Może jkieś Italerii albo inne tego typu firmy wypuściły kiedys taka serie ale skala większa, więc pewnie cie nie interesuje.
-
- Wałkarz
Stasiu ja mam nick Raistlin_Meyere:) a to róznica...
A co do tych figurek to widziałem kiedyś na allegro w dziale modele i coś związane z figsami przedstawiającymi polskie rycerstwa albo coś podobnego może tam poszukaj.
A co do tych figurek to widziałem kiedyś na allegro w dziale modele i coś związane z figsami przedstawiającymi polskie rycerstwa albo coś podobnego może tam poszukaj.