Księga ,w której piszecie od jakiej rasy dostaliście w dupsko. A reszta już sama zadecyduje jak bardzo się będzie trzeba odkuć no wieciw ,czy rozwalić tą rasę masakrą czy tylko dużym zwycięstwem...
Ja dam wam fory: ostatnio mało przegrałem z WE na 3000pkt ,przy najbliższej okazji odkujcie mnie i podzielcie się ze mną rezultatem
pozdro
Księga KGB
Moderator: Yudokuno
Księga KGB
I believe in Honour.!
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Jeśli chodzi o pytanie do dostałem w swojej karierze od każdej rasy. No może z wyjątkiem Chaos Dwarfów z którymi jeszcze nie grałem...
A jeśli chodzi o ostatnią porażkę to Leśne Elfy mnie wypędziły z lasu.
Po co kłódka? Jak coś temat sam zleci bez pomocy.
A jeśli chodzi o ostatnią porażkę to Leśne Elfy mnie wypędziły z lasu.
Po co kłódka? Jak coś temat sam zleci bez pomocy.
wydaje mi sie ze to ma byc cos w stylu book of grudges...Paraszczak pisze:O co chodzi?
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
Dla mnie to głupi pomysł ale wpisze sie.
Ostatnia gra wygrana 20:0 WE =- teraz juz wiem ze najlepszą magią na WE jest shadow.
Ostatnia gra wygrana 20:0 WE =- teraz juz wiem ze najlepszą magią na WE jest shadow.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...