smerfne hity. sierzant weteranow skonczony. [5.04.08]

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

smerfne hity. sierzant weteranow skonczony. [5.04.08]

Post autor: Siasek »

:) pozdrawiam.

jak zwykle- pewnie na jebaj :)

Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 5 maja 2008, o 14:36 przez Siasek, łącznie zmieniany 5 razy.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Zią, co to za model? Nie kojarzę go w ofercie GW. A jest świetny :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Widzę, że trochę się uspokoiłeś ze zniszczeniami i farbowaniem figurek i nie walisz grubych brązowych krech już ;) I bardzo dobrze! Bardzo ładny, ciemny pancerz, weathering udany i nie przesadzony. Cieniowanie również bardzo subtelne, NMM bardzo mi się podoba.

Świetne soczewki w hełmie i kamień na pasie =D>

A co mi się nie podoba w tym modelu? Ta włócznia energetyczna, w ogóle mi tu nie pasuje, ale to tylko moje widzimisię ;) Długie ostrze, a rękojeść, jak od miecza ;) Jak już, to wolałbym taką długą i bez "zębów", tylko gładką. Aha, no i te kreski na podstawce nie są konieczne, ale coś mi się wydaje, że podstawka robiła za paletę do treningu kresek ;) Wieniec laurowy też bym trochę zmienił kolorystycznie, bo wygląda, jak NMM (koraliki jakieś). Tak miało być?

Dawaj dalej!
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Tomash pisze:Zią, co to za model? Nie kojarzę go w ofercie GW. A jest świetny :)
to toćke skonwertowany sierzant wyteranow. obcialem mu topor ktory byl wg. mnie obrzydliwy i dalem cos takiego.

to wip ciagle.

wieniec- tak mial byc nnm. przeceirz typ niebedzie nosil listkow podczas walki ;)

Awatar użytkownika
Motyl
Oszukista

Post autor: Motyl »

Skoro wieniec ma być złoty (prawda?) to radziłbym zmienić mieszankę na ten NMM na listki, bo na takich zdjęciach wyglądają bynajmniej dziwnie. Przydała by się mocniejsza żółć.

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Siasek pisze:wieniec- tak mial byc nnm. przeceirz typ niebedzie nosil listkow podczas walki ;)
Aha, to zwracam honor w takim razie, choć uważam, że łatwiej nowe zielsko zerwać, niż zdobyć klejnoty... Chociaż na polu walki... ;) A i tak wciąż wygląda mi to bardziej na szklane koraliki (odblaski i "paciorkowatość" tego elementu - wszystko przez te kropki w górnej części, poważnie), a nie metal :) Bardzo (aż do złudzenia) przypomina to styl razzy przy malowanym przez niego Caradryanie (zbroja-kosteczki).

Mimo to - ładnie jest :) Maluj dalej, czekam!
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

foto na szybko. tak zeby pokazac ze niespie i cos tam robie. (mimo ze z predkoscia zolwia ale zawsze cos) ;)

pozdrawiam, co sadzicie?

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Nostro
Chuck Norris

Post autor: Nostro »

Genialne, NMM świetny, kolory idealne, szata super wycieniowana... xD
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY :!: :!: :!:
Obrazek
http://klubfenix.vip.interia.pl

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Hmm a jednak pojawił sie topór :P Bardzo wysoki poziom :)

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Post autor: loler »

świetnie wyszły ci zniszczenia na pancerzu.

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

no fajnie się zapowiada, w Twoim klimacie;)
świetnie zrobiona zbroja ze zniszczeniami, złoty też wygląda nieźle. srebrny ma chyba ciut mniejszy kontrast niż złoty, możnaby go rozjaśnić chyba delikatnie jeszcze na krawędziach. oczka cudne;] szmatka też wygląda fajnie kolorystycznie.
dobrze że zmieniłeś mu broń:P bo ta pierwsza mnie mocno wystraszyła:D nie wiem czy to skończone ale taka dioda z kabelkiem na ostrzu topora aż prosiłaby się o inny kolor bo tam jest ciut nudnawo ;)
kolorystyka na modelu wygląda bardzo dobrze, wypracowałeś sobie coś co pasuje:)
czekam na kolejne postępy;]

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

Post autor: Robacek »

pancerz bardzo fajny. nmm tez bardzo mi sie podoba. szkoda ze topor dales bo opcja z pila tylko bez miecza byla super:)

ps. widac ze padawan mikla bo idealnie opanowales po nim predkosc malowania:D:D:D

pzdr

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

a ty starszy padawanie kiedy ostatnio cos pomalowales?:P

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Robacek pisze:pancerz bardzo fajny. nmm tez bardzo mi sie podoba. szkoda ze topor dales bo opcja z pila tylko bez miecza byla super:)

ps. widac ze padawan mikla bo idealnie opanowales po nim predkosc malowania:D:D:D

pzdr
ale jakto ze padawan? ja z milkiem nie pracuje. jak juz to z rapta troche ;)

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

rapta zebys sie nie zdziwil:D w czelusciach mego pokoju powstaje armia sm'ow i reaktywuje moich eldarow robiac ich na zimowo cukierkowo:D tylko sie zestarzalem i fotek mi sie robic nei chce:P

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

no. siekam siekam ile moge ale idzie dosc mozolnie.

no chociaz zaczyna mi sie wydawac ze jakos wyglada to w maire w porzadku ;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Rapta
Kretozord

Jest bardzo very nice tylko zamiast wrzucac wipy to go skoncz i wtedy pokaz foty ;)

@Robacek: przynies kiedys te 2 armie do faberow to mnie nauczysz w 40che grac :D

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

spoko spoko;) tylko ostrzegam:) wciaga a potem do konca zycia bedziesz robil swoja armie:)

figsa podoba mi sie. z kazda figsa widac spory progres u Ciebie;)

pozdrawiam

Rapta
Kretozord

Ech, raczej cala nadzieja w reinkarnacji, bo mi jedno zycie na zlozenie armii nie wystarczy ;)

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

ej, ziomy wy moje kochane, z offem to mi na komary leciec a nie w temacie smrodzic :* buziaczki :*

ODPOWIEDZ