Vampire Lord
Walach's Bloody Hauberk
Book of Arkhan
Sword of Might
lub
Flayed Hauberk
Wrisband of the Black Gold
Book of Arkhan
lanca z flamingiem
do tego
Infinite Hatred
Walking Death
Forbbiden Lore
Summon Creatures of the Night
Zombie Dragon
Vampire
BSB
The Drakenhof Banner
Dark Acolyte
Nightmare
Vampire
Black Perpait
DS
Dark Acolyte
3x10 Crypt Ghuls
2x5 Dire Wolves
11 Black Knights (FCG, Barding, War Banner)
2x3 Fell Baty
4 Blood Knights (Royal Standard of Strigos)
Vargulf
Przede wszystkim ciekaw jestem jak będzie się sprawdzał lord na smoku. W takiej konfiguracji potrafi rzucić na siebie 4 popychaczki na ture (3 z 2 kosci i jedna z książki). Jeśli wejdzie na tył lub bok to red furry mu zazwyczaj nie potrzebne (wiadomo przydałoby się ale 50 pkt ...).
VC 2500 na smoku
- 4 karabiny
- Beast from the East
A możesz napisać skąd to wytrzasnąłeś? Bo raczej nie z abeka.Stogi pisze:Na dany unit możesz tylko raz rzucić udaną popychaczkę.
Uff. Znowu ktoś był szybszy. Tak jak pisze bless... Pozdr
- 4 karabiny
- Beast from the East
Z tego co czytałem ten czar można rzucić na oddzial dwukrotnie Z dwoma różnymi efektami, ale dwukrotniebless pisze:Ja wiem skad. Z abeka.4 karabiny pisze:A możesz napisać skąd to wytrzasnąłeś? Bo raczej nie z abeka.Stogi pisze:Na dany unit możesz tylko raz rzucić udaną popychaczkę.
Czar - Van Hels - tak, mozna rzucic dwukrotnie, jesli beda to dwa rozne efekty. Ale popychaczke, w rozumieniu dzialania dajacego dodatkowy ruch, juz tylko raz. A mowiac popychaczka mowimy o ruchu a nie Hellish4 karabiny pisze:Z tego co czytałem ten czar można rzucić na oddzial dwukrotnie Z dwoma różnymi efektami, ale dwukrotniebless pisze:Ja wiem skad. Z abeka.4 karabiny pisze: A możesz napisać skąd to wytrzasnąłeś? Bo raczej nie z abeka.
Vigorze.