Total Army Cost: 2499 DE
Total Army Cost: 2499 DE
Highborn
General; Heavy Armour; Sea Dragon Cloak; Shield
Gauntlet of Power
Crown of Black Iron
Black Dragon
Noble
Heavy Armour; Sea Dragon Cloak; Battle Standard
Sword of Might
Seal of Ghrond
Dark Steed
Caddy
2x10 Kusze
Shield
20 Warriors
FCG
2x5 DR
5 DR
kusze
2xCoC
5 COK
Standard; Musician
War Banner
6 Harpies @ 78 Pts
2ndWeapon
2 RBT
Veteran War Hydra
Casting Pool: 3
Dispel Pool: 4
Models in Army: 81
Total Army Cost: 2499
Gauntlet of Power
Crown of Black Iron
Black Dragon
Noble
Heavy Armour; Sea Dragon Cloak; Battle Standard
Sword of Might
Seal of Ghrond
Dark Steed
Caddy
2x10 Kusze
Shield
20 Warriors
FCG
2x5 DR
5 DR
kusze
2xCoC
5 COK
Standard; Musician
War Banner
6 Harpies @ 78 Pts
2ndWeapon
2 RBT
Veteran War Hydra
Casting Pool: 3
Dispel Pool: 4
Models in Army: 81
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
czemu akurat na 2250 ??
ale to DE i trzeba sie cieszyc tym co sie maParaszczak pisze:Gdyby to bylo na 2250 to by bylo fajne:/
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
1 caddy ?>
xYz
Semi umiesz czytac obrobione rozpy?
Mam w domu WE i jeszcze NIGDY nie zdarzyło mi sie by mnie drady pogoniły zwłascza z wb jak mam odrazu +3 do cr na starcie.Mike pisze: pewnie umie, za to Ty masz problem z czytaniem ze zrozumieniem, chodziło o to że nie masz oprócz lorda nic co mogłoby zaboleć. 5 COK z WB? to się odbija od 8 driad ale rób jak chcesz
Ponadto nie moge dac nic innego BO! nie mam punktów. Pozatym smok znajac zycie i tak ma zrobic najwiecej. Pozatym to sie tylko wydaje ze jest mało. Ale ta rozpe jest strasznie uciązliwa dla przeciwnika. Praktycznie cały czas cos tnie marsz, cos przeszkadza a jak trzeba to wjedzie od boku. Dodatkowo mam 2 terrory i cos na czym sie skupia całe strzelanie aka. smok i hydra.
- Paraszczak
- Falubaz
Staaaaaryyy, to ty musisz być przenajzajebistszy mega-turbo-ultra-generał.GarG pisze:Mam w domu WE i jeszcze NIGDY nie zdarzyło mi sie by mnie drady pogoniły zwłascza z wb jak mam odrazu +3 do cr na starcie.Mike pisze: pewnie umie, za to Ty masz problem z czytaniem ze zrozumieniem, chodziło o to że nie masz oprócz lorda nic co mogłoby zaboleć. 5 COK z WB? to się odbija od 8 driad ale rób jak chcesz
Pozatym smok znajac zycie i tak ma zrobic najwiecej. Pozatym to sie tylko wydaje ze jest mało. Ale ta rozpe jest strasznie uciązliwa dla przeciwnika. Praktycznie cały czas cos tnie marsz, cos przeszkadza a jak trzeba to wjedzie od boku. Dodatkowo mam 2 terrory i cos na czym sie skupia całe strzelanie aka. smok i hydra.
Zapraszam do KrK na --------.
Co widzę twoją rozpiskę na forum i ktokolwiek ośmieli się powiedzieć cokolwiek, to od razu masz milion taktyk w tym kierunku. Wez wyluzuj z tym teoretyzowaniem, bądź TOP3 DElfami na jakimś Masterze, to będziemy dyskutować.
A ty piszesz tylko, że na szabelkach całą Polskę pojedziesz.
To ty wyluzuj... Poprostu dla mnie to nie realne by COK z WB pogoniła 8 Driad i to wyśmiałem. I Napisałem + tej rozpy wiec nie wiem o co Ci chodzi. Piszecie ze jest mnie mało no to ja wyraziłem swoj pogląd na ten temat(mam do tego prawo) i jak ma działac ta rozpiska. A jak bede miec wolny weekend to z miłą chęcią przyjade do Krk.
Ta rozpa jest akurat 1 raz no ale ok.
moze Twoja to pierwsza, ale jej "kopi" bylo miliony...
- dziekanotr
- Wodzirej
------ zlozony NOBLE, reszta fajna, kiepski pomysl to tylko 5 Cok'ow no ale chodzi o pkt, ja na te punkty -------- ta hydre, bo jest beznadziejne wstawil 2 bolce zamiast niej, skasowal rydwan, to juz masz za jego cene 3-4 COK'ow.. ale to moja wersja, kazdy gra jak chce, pozdrawiam
- Corvus Albus
- Kretozord
Osobiście po ostatnim turnieju zmieniłem swoją rozpiskę i też hydre wepchnąłem jak będzie miał farta to trafi kameleon hydra
minusy do strzelania w nia i będzie git
ze smoka bym zrezygnował. Mój Lord był na Cold Onie miał save +1 i ward +4. Zostawał zawsze jako ostatni ciężko było go ubić :> No, ale to tylko zdanie początkującego gracza DE ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Obrazek](http://www.padportal.net.pl/uploads/banners/b4d42159c6c0b0f393e93adef6349f8c.jpg)
- Corvus Albus
- Kretozord
Walić stereotypy
tylko prawdziwi twardziele grają bez smoka xD Krasie pokonałem bez smoczyska nie narzekam ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Obrazek](http://www.padportal.net.pl/uploads/banners/b4d42159c6c0b0f393e93adef6349f8c.jpg)
To moze cos takiego? Na standardy CS tez sie nada.
Highborn
Heart-stone of Darkness
Draich of Dark Power
Cold One
Sorceress
Magic Level 2
Tome of Furion
Dispel Scroll
Sorceress
Magic Level 2
Darkstar Cloak
Dispel Scroll
Sorceress
Magic Level 2
Power Stone
Dark Steed
5 DR
5 DR kusze
2x10 kusze
Shield;
20 Warriors
FCG
10 Mengil Manhide's Manflayers
5 CoK
Standard; Musician
War Banner
harpie
2 RBT
1 Veteran War Hydra
Casting Pool: 9
Dispel Pool: 5
Models in Army: 83
MaM dosłownie wszystko w tej rozpie. Chociaz bez smoka to Cięzej moze byc![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Hydra jest lekcewarzona bo jest beznadziejna w CC fakt. Jednak sieje terror i oddycha miętą i najwieksza jej zaleta ściąga na siebie uwage przeciwnika![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Highborn
Heart-stone of Darkness
Draich of Dark Power
Cold One
Sorceress
Magic Level 2
Tome of Furion
Dispel Scroll
Sorceress
Magic Level 2
Darkstar Cloak
Dispel Scroll
Sorceress
Magic Level 2
Power Stone
Dark Steed
5 DR
5 DR kusze
2x10 kusze
Shield;
20 Warriors
FCG
10 Mengil Manhide's Manflayers
5 CoK
Standard; Musician
War Banner
harpie
2 RBT
1 Veteran War Hydra
Casting Pool: 9
Dispel Pool: 5
Models in Army: 83
MaM dosłownie wszystko w tej rozpie. Chociaz bez smoka to Cięzej moze byc
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Hydra jest lekcewarzona bo jest beznadziejna w CC fakt. Jednak sieje terror i oddycha miętą i najwieksza jej zaleta ściąga na siebie uwage przeciwnika
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)