Zgnily zaczyna malowac

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
ZgnilyChlopiec
Mudżahedin

Zgnily zaczyna malowac

Post autor: ZgnilyChlopiec »

Tak wiec narazie tylko plaszcz ale i tak jestem dumny z niego i prosilbym jesli nie sa do kitu zdjecia co on nim sadzicie :D :twisted: Korhil zostanie przerobiony na Vampira:D

Nie jestem zadowolony ze zdjec ale nie przebije aparatu o jakosc:D

Obrazek

Obrazek
Paraszczak pisze:Wszyscy sapią na wymaxowane rozpiski, wszyscy się zarzekają, że ich to nie dotyczy, wszyscy walą na turnieje z jakimś syfem. A potem się okazuje, że g... prawda i na 30 VC, 29 ma BSB z Regeneracją, a ten ostatni to też miał, tylko nie dojechał.
Hipokryzja!

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

jakby ci powiedziec.. widac tylko jego cien bez zadnych szczegolow :P
masz ;)

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Marko
Mudżahedin

Post autor: Marko »

Nie chcę być niemiły, ale czy możesz mi wyjaśnić, po co dajesz takie zdjęcia? Pierwszy temat od góry w galerii: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=606. Idź i nie grzesz więcej.

Awatar użytkownika
GraveDigger
Chuck Norris

Post autor: GraveDigger »

Shino pisze:jakby ci powiedziec.. widac tylko jego cien bez zadnych szczegolow :P
masz ;)

Obrazek
Obrazek
fajnie ze to soie pojawilo bo bez tego nie uwierzylbym ze tam jest cokolwiek pomalowane...

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Post autor: Gobo »

zarar czlowieka zlinczuja... Zgnily...zmierzasz nam sie chwalic kazda łuska na zbroi? foty rob jak pocisniesz 1/3 modelu :P wtedy mozna cos o nim powiedziec...narazie braw Ci bic nie bede...

Awatar użytkownika
GraveDigger
Chuck Norris

Post autor: GraveDigger »

foty rob jak pocisniesz 1/3 modelu
i rob te foty jasniejsze!! bo bez kitu juz myslalem ze chwalisz sie tym jak slicznie podklad polozyles ;]

Awatar użytkownika
Elgrond
Wodzirej

Post autor: Elgrond »

i wszyscy mu pojechali :?
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?

Awatar użytkownika
Kajthek
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Kajthek »

A mi się podoba ;]
Obrazek
"Tu się nie gra, tu się nie hałasuje..."
"Boom De Ah Dah"

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Post autor: Treevill »

jak narazie to plaszcz wyglada fajnie ... ale czy samo malowanie zrobi z elfa wampira ???? moim zdaniem nie ... trzeba bylo zrobic na poczatku jakies przerobki z gsu ... np na pasie trzeba bylo zrobic leb wilka , z karacena zrobic plyte , na nagolennikach dodac czachy lub kolce , wywalic glowe lwa i naramenniki dorobic i 150 tys innych rzeczy ...

ZgnilyChlopiec
Mudżahedin

Post autor: ZgnilyChlopiec »

Treevill wszystko powoli nie ma co odrazu rzucac na gleboka wode i na GS przyjdzie czas:P
Paraszczak pisze:Wszyscy sapią na wymaxowane rozpiski, wszyscy się zarzekają, że ich to nie dotyczy, wszyscy walą na turnieje z jakimś syfem. A potem się okazuje, że g... prawda i na 30 VC, 29 ma BSB z Regeneracją, a ten ostatni to też miał, tylko nie dojechał.
Hipokryzja!

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

can't see aaa!

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

No niestety mam podobne zdanie do Trevilla - jesli chcesz konwertowac figurke z innej armii na sowja ot musi byc to widoczone - malowanie nic nie da i nadal to bedzie HE - najwyzej z bardziej blada skora. Plaszcz jest ok poki co.

Awatar użytkownika
Kris
Oszukista

Post autor: Kris »

Czemu wszyscy sie uparli, żeby zamieniać szlachetne elfy na bezmózgie umarlaki? Nie możecie brać darków jak już?

[Wybaczcie frustrację długouchego]
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie :?:

Awatar użytkownika
Urban
Falubaz

Post autor: Urban »

Kris pisze:Czemu wszyscy sie uparli, żeby zamieniać szlachetne elfy na bezmózgie umarlaki? Nie możecie brać darków jak już?

[Wybaczcie frustrację długouchego]
bo długouche są szlachetne a bossem w wampirach mogą zostać tylko Ci o czystej krwii :lol2: :wink:
chyba ze wolisz zostać pobity na turnieju przez wskrzeszonego bretońskiego chłopa :twisted:

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Postaraj się o lepsze zdjęcia, naprawdę, na tych nic nie widać. Sam widzę tylko ciemnoczerwony płaszcz, o którym za bardzo i tak wypowiedzieć się nie mogę. No jest wycieniowany w miarę nieźle, ale to wszytko na razie :)

Oczywiście możesz wrzucać fotki z poszczególnych etapów, czemu nie? Fakt, że każdy by chciał obejrzeć jakiś większy postęp, ale jak chcesz, to dawaj zdjęcia częściej :)

A co do konwersji - podzielam zdanie poprzedników. Słuchaj, od tego trzeba zacząć. Gdzie teraz będziesz dolepiał elementy z gs-u, jak już pomalowałeś część? :) Chyba że będą to jakieś małe detale i nie uszkodzą Twojej dotychczasowej pracy. Najpierw nadajemy kształt, a potem zajmujemy się wykończeniem :)
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

ODPOWIEDZ