Zgnily zaczyna malowac
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Mudżahedin
Zgnily zaczyna malowac
Tak wiec narazie tylko plaszcz ale i tak jestem dumny z niego i prosilbym jesli nie sa do kitu zdjecia co on nim sadzicie Korhil zostanie przerobiony na Vampira:D
Nie jestem zadowolony ze zdjec ale nie przebije aparatu o jakosc:D
Nie jestem zadowolony ze zdjec ale nie przebije aparatu o jakosc:D
Paraszczak pisze:Wszyscy sapią na wymaxowane rozpiski, wszyscy się zarzekają, że ich to nie dotyczy, wszyscy walą na turnieje z jakimś syfem. A potem się okazuje, że g... prawda i na 30 VC, 29 ma BSB z Regeneracją, a ten ostatni to też miał, tylko nie dojechał.
Hipokryzja!
Nie chcę być niemiły, ale czy możesz mi wyjaśnić, po co dajesz takie zdjęcia? Pierwszy temat od góry w galerii: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=606. Idź i nie grzesz więcej.
- GraveDigger
- Chuck Norris
- GraveDigger
- Chuck Norris
i rob te foty jasniejsze!! bo bez kitu juz myslalem ze chwalisz sie tym jak slicznie podklad polozyles ;]foty rob jak pocisniesz 1/3 modelu
A mi się podoba ;]
jak narazie to plaszcz wyglada fajnie ... ale czy samo malowanie zrobi z elfa wampira ???? moim zdaniem nie ... trzeba bylo zrobic na poczatku jakies przerobki z gsu ... np na pasie trzeba bylo zrobic leb wilka , z karacena zrobic plyte , na nagolennikach dodac czachy lub kolce , wywalic glowe lwa i naramenniki dorobic i 150 tys innych rzeczy ...
-
- Mudżahedin
Treevill wszystko powoli nie ma co odrazu rzucac na gleboka wode i na GS przyjdzie czas:P
Paraszczak pisze:Wszyscy sapią na wymaxowane rozpiski, wszyscy się zarzekają, że ich to nie dotyczy, wszyscy walą na turnieje z jakimś syfem. A potem się okazuje, że g... prawda i na 30 VC, 29 ma BSB z Regeneracją, a ten ostatni to też miał, tylko nie dojechał.
Hipokryzja!
No niestety mam podobne zdanie do Trevilla - jesli chcesz konwertowac figurke z innej armii na sowja ot musi byc to widoczone - malowanie nic nie da i nadal to bedzie HE - najwyzej z bardziej blada skora. Plaszcz jest ok poki co.
Czemu wszyscy sie uparli, żeby zamieniać szlachetne elfy na bezmózgie umarlaki? Nie możecie brać darków jak już?
[Wybaczcie frustrację długouchego]
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
bo długouche są szlachetne a bossem w wampirach mogą zostać tylko Ci o czystej krwiiKris pisze:Czemu wszyscy sie uparli, żeby zamieniać szlachetne elfy na bezmózgie umarlaki? Nie możecie brać darków jak już?
chyba ze wolisz zostać pobity na turnieju przez wskrzeszonego bretońskiego chłopa
Postaraj się o lepsze zdjęcia, naprawdę, na tych nic nie widać. Sam widzę tylko ciemnoczerwony płaszcz, o którym za bardzo i tak wypowiedzieć się nie mogę. No jest wycieniowany w miarę nieźle, ale to wszytko na razie
Oczywiście możesz wrzucać fotki z poszczególnych etapów, czemu nie? Fakt, że każdy by chciał obejrzeć jakiś większy postęp, ale jak chcesz, to dawaj zdjęcia częściej
A co do konwersji - podzielam zdanie poprzedników. Słuchaj, od tego trzeba zacząć. Gdzie teraz będziesz dolepiał elementy z gs-u, jak już pomalowałeś część? Chyba że będą to jakieś małe detale i nie uszkodzą Twojej dotychczasowej pracy. Najpierw nadajemy kształt, a potem zajmujemy się wykończeniem
Oczywiście możesz wrzucać fotki z poszczególnych etapów, czemu nie? Fakt, że każdy by chciał obejrzeć jakiś większy postęp, ale jak chcesz, to dawaj zdjęcia częściej
A co do konwersji - podzielam zdanie poprzedników. Słuchaj, od tego trzeba zacząć. Gdzie teraz będziesz dolepiał elementy z gs-u, jak już pomalowałeś część? Chyba że będą to jakieś małe detale i nie uszkodzą Twojej dotychczasowej pracy. Najpierw nadajemy kształt, a potem zajmujemy się wykończeniem