WYNIKI GLOSOWANIA NA MASTERY
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
WYNIKI GLOSOWANIA NA MASTERY
Glosowanie trwa do polnocy , ale w zwiazku z tym , ze zaraz wyjezdzam na dzialke i do niedzieli nie mam dostepu do kompa podaje je juz teraz , bo roznica 1-2 glosow nic by nie zmienila , szczegolowe wyniki glosowania podam niebawem - wtedy , tez chetni moga sami podliczyc , bo moglem sie gdzies walnac ( choc podliczalem 3 razy wszysktie glosy) :
PGA - 40 glosow
Master of Choko - 39 glosow
Master Blaster - 37 glosow
Wielki Drakon - 35 glosow
Arena - 34 glosy
Macki Wojny - 33 glosy
Kohortex - 32 glosy
Wielka Inkwizycja - 32 glosy
Dmp - 32 glosy
Strategikon - 32 glosy
Bitwa o Bialystok 23 glosy
Bazyliszek 22 glosy
Wojna Zimowa 16 glosow
Tropik 14 glosow
Tumskie Wzgorze 7 glosow
Zielone to te ktore znalazly sie w zlotej 10tce , czerwoni niestety to Ci , ktorzy chcieliby ale nie zostali legitymizowani do organizacji mastera.
Szkoda , ze zaden nowy osrodek nie bedzie organizowal mastera , tak sie glupio glosy rozlozyly...
PGA - 40 glosow
Master of Choko - 39 glosow
Master Blaster - 37 glosow
Wielki Drakon - 35 glosow
Arena - 34 glosy
Macki Wojny - 33 glosy
Kohortex - 32 glosy
Wielka Inkwizycja - 32 glosy
Dmp - 32 glosy
Strategikon - 32 glosy
Bitwa o Bialystok 23 glosy
Bazyliszek 22 glosy
Wojna Zimowa 16 glosow
Tropik 14 glosow
Tumskie Wzgorze 7 glosow
Zielone to te ktore znalazly sie w zlotej 10tce , czerwoni niestety to Ci , ktorzy chcieliby ale nie zostali legitymizowani do organizacji mastera.
Szkoda , ze zaden nowy osrodek nie bedzie organizowal mastera , tak sie glupio glosy rozlozyly...
dopilnowales zeby w glosach ktore wczesniej DMP dawaly jako nowy osrodek pojawil sie kolejny nowy?
Pzdr
Pzdr
Jasne , ze tak
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
szkoda ze nikt nowy nie dostal mastera...w sumie to mozna sie bylo tego spodziewac :/
z drugiej strony - czuje sie mile połechtany wynikiem PGA. Opłaciło się zap...ć. Dzięki
z drugiej strony - czuje sie mile połechtany wynikiem PGA. Opłaciło się zap...ć. Dzięki
No chyba raczej przy obecnym systemie wybierania to raczej zmian w 10 w przyszłości nie będzie a szkoda - potwierdziły się tylko moje czarne przypuszczenia. Z DMP w puli nowych mogło być jeszcze gorzej in minus dla innych nowych ośrodków.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
mi tez wychodzi 428.. jak ziemko wroci z dzialki to na spokojnie sie to zweryfikuje, ale roznica glosow jest na tyle duza ze chyba nic sie nie zmieni
Pzdr
Pzdr
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
roznica sugeruje 3-4 osoby nie majace legalnego glosu; wiec to max 4 glosy w te lub te stronę - nie ma prawa wpłynąć na wyniki.
btw, 1 master dla warszawy i okolic...zamiast 4 (dmp, bazyl, WI, tropik)...
btw, 1 master dla warszawy i okolic...zamiast 4 (dmp, bazyl, WI, tropik)...
czy mi sie zdaje, czy powinien wejsc jeden master z nowych osrodkow wedlug poprzednich ustalen ?
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Myślełem że głosować można jeszcze dzisiaj bo w związku z obudzeniem się Schtrasnego mieliśmy lekko skorygować nasze głosy w imieniu ŁO, ale jak patrzę na wyniki to i tak nic by to nie zmieniło.
A licky boom boom down!!!
Niestety nie. Wg. ustaleń jeden głos trzeba było oddać na nowy ośrodek. Nie było nic takiego, że wybieramy 9 masterów + 1 spośród nowych.Jerzyn pisze:czy mi sie zdaje, czy powinien wejsc jeden master z nowych osrodkow wedlug poprzednich ustalen ?
Draconis - FOR EVER !!!
w takim razie to jest bez sensu... trudno. reszte niech opisze erazm
No wielka szkoda - ja sam z siebie głosowałem na 2 nowe ośrodki, bo uznałem, że potrzeba tutaj przewietrzenia. Jak widać po wynikach - osoby myślące podobnie jak ja były w zdecydowanej mniejszości.Supeł pisze:spoko, jak się sprawdzi białystok jutro to dostana spokojnie z palcem w dupie na przyszły rok w maju mastera, taka kolej rzeczy, duży lokal i master, szkoda że nie od razu, ale cóż...
Głosowałem na (wg. chronologii):
1. Master Blaster
2. Wielki Dracon (heh, zagłosowałbym na 9 bez WD gdyby można było)
3. DMP
4. Arena
5. Kohortex
6. PGA
7. Macki Wojny
8. Bitwa o Białystok
9. Wojna Zimowa
10. Master of Choko
Trochę sugerowałem się terminami, trochę też prywatnymi ocenami poszczególnych imprez z zeszłego sezonu.
A co do szczegółów kto na kogo oddał głos, to Ziemko jak z działki wróci to opublikuje.
Draconis - FOR EVER !!!
ale sek w tym, zeby bylo wiadomo, czy ktos przypadkiem nie zrobil przekretu to cos w stylu zapobiegania w koncu wiadomo, ze ziemas nie bedzie robil takich przekretow durnych...
ja tam się nie sugeruję nigdy, ale co to za problem zapytać kogoś na kogo zagłosował, albo zarządzić "dyscyplinę" jak w klubie poselskimSupeł pisze:niech publikuje, ale czy ma to sens, dzięki temu ludzie zagłosowali wg swoich "prywatnych ocen" a nie zawsze wspierania kolegów, może sie to zmienić później...
powiedzmy ze wyniki mnie nie dziwią - tzn w sensie kto dostał organizację, a kto nie
Draconis - FOR EVER !!!