Wczesny wip Black Coach ,up 20 maj:)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Wczesny wip Black Coach ,up 20 maj:)
Na razie wampir część zrobiona, przepraszam za tło w następnych fotach będzie normalnie;]
jakieś rady uwagi, porady:) Szczerze mówiąc nie wiedziałem jak zabrać się do tego modelu ,więc proszę o rady.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2008, o 14:50 przez maciek_89, łącznie zmieniany 1 raz.
- GraveDigger
- Chuck Norris
malowanie jest bardzo spoko, skora nawet fajnie wyszla ;] tylko kolorystyka...kto chowa czlowieka w zielonych galotach i fioletowym kubraczku ?! :p
pozdrawiam;]
pozdrawiam;]
- Chaoschild
- Chuck Norris
Kolory dosyc ciekawe - jakby gosc na disco party na wichurze sie wybieral Wiesz taka "goraczka sobotniej nocy"
Malowanie spoko, choc ja raczej zabralbym sie od karocy do malowania ale jak kto woli (sam nigdy nie dokonczylem tego umarlaka mimo ze karoce dawno skonczylem )
Malowanie spoko, choc ja raczej zabralbym sie od karocy do malowania ale jak kto woli (sam nigdy nie dokonczylem tego umarlaka mimo ze karoce dawno skonczylem )
A kto powiedział, że ten gość będzie pochowany? Toż to jego strój wieczorowy do pokera
Fotki strasznie przepalone. Kolory są żywe, bardzo żywe, ale nie przeszkadzają mi. Może jedynie zielone spodnie zamieniłbym na czarne. Podoba mi się wykończenie trumny, czerwony kolor na wyściełane obicie/poduszki był bardzo trafionym pomysłem.
Póki co - podoba mi się, choć zdjęcia nie bardzo pozwalają się przyjrzeć
Fotki strasznie przepalone. Kolory są żywe, bardzo żywe, ale nie przeszkadzają mi. Może jedynie zielone spodnie zamieniłbym na czarne. Podoba mi się wykończenie trumny, czerwony kolor na wyściełane obicie/poduszki był bardzo trafionym pomysłem.
Póki co - podoba mi się, choć zdjęcia nie bardzo pozwalają się przyjrzeć
słąbe foty ciąg dalszy, wampira będę przemalowywał ,przekonaliście mnie.
Jak zrobię podstawkę wrzucę lepsze foty. Wiem że z nimi jest u mnie cienko ledwie co widać etc... Miał być zniszczony , pordzewiały i w całości tak jakby w złym stanie... Proszę o rady..
Jak zrobię podstawkę wrzucę lepsze foty. Wiem że z nimi jest u mnie cienko ledwie co widać etc... Miał być zniszczony , pordzewiały i w całości tak jakby w złym stanie... Proszę o rady..
- GraveDigger
- Chuck Norris
Maciek, niezaleznie czy model jest skonczony czy nie dawaj WIEKSZE foty, mogo byc nienajlepsze, ale zeby cos tam bylo widac. Jak ktokolwiek ma cokolwiek poradzic jesli tego modelu nie widac:P
Pozdro ;]
Pozdro ;]
Nadal pracuje nad karetą. Z konników i wampira z trumną jestem nawet zadowolony natomiast do samej karety nie za bardzo wiem jak ugryźć:/
Proszę o rady ,porady itd. podobnie się ma sytuacja z samą kostuchą:/
Proszę o rady. Qurna znów jakieś małe te zdjęcia się zrobiły...:/
Proszę o rady ,porady itd. podobnie się ma sytuacja z samą kostuchą:/
Proszę o rady. Qurna znów jakieś małe te zdjęcia się zrobiły...:/
ciagle za male zdjecia na rady...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Ten temat to śmietnisko złych za małych zdjęć
Przepraszam za zdjęcia takie wiadomo skąd wzięte:) Kupię statyw i mam nadzieje że będzie lepiej. Na pierwszy ogień koniki z karety.
Bardzo proszę o rady nad czym się skupić co jest oki co zmienić.
Podstawki zrobię niebawem .
Pozdrawiam
Przepraszam za zdjęcia takie wiadomo skąd wzięte:) Kupię statyw i mam nadzieje że będzie lepiej. Na pierwszy ogień koniki z karety.
Bardzo proszę o rady nad czym się skupić co jest oki co zmienić.
Podstawki zrobię niebawem .
Pozdrawiam