JAKIE FARBKI KUPOWAĆ DO HIGH ELVES???
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
- Szrederator
- Chuck Norris
JAKIE FARBKI KUPOWAĆ DO HIGH ELVES???
Cześć jestem tu nowy i chce wiedzieć jakie farbki kupić żeby pomalować elfich łuczników prosze o jakiś prosty sposób malowania ich bez wielu farbek.
- Szrederator
- Chuck Norris
stamdardopwy kolor niebieski ,biały
- Szrederator
- Chuck Norris
Sory ale mój angielski jest słaby niestety tak długi tekst jest dla mnie problemem. Z reszta koleś chyba uzył do tego mnostwo farbek a mój budzet jest ograniczony):
- Szrederator
- Chuck Norris
hej spoko ale bez przesady z ilością z jakies siedem czy co może być
polecam zestaw podstawowy i do tego shining gold i masz już prawie wszystko
- Szrederator
- Chuck Norris
Ale z tego zestawu niektóre kolory napewno mi się nie przydadzą..
np. które? Każdy Ci się przyda
Jak chcesz standardowo biało-niebieskie he, to kup:
1. skull white
2. enchented blue
3. elf flesh
4. golden yellow
5. boltgun metal/ chainmail (jak chcesz ciemny metal, to to pierwsze, jak jasny, to drugie)
6. scorched brown/ bestial brown/ dark flesh (do elementów skórzanych, w sklepie przypatrz się farbkom i sam zdecyduj który odcień najbardziej ci odpowiada)
7. shining gold
To jest wszytsko co IMO potrzebujesz żeby pomalować archerów na niski battle top.
Pozdrawiam
Guard
1. skull white
2. enchented blue
3. elf flesh
4. golden yellow
5. boltgun metal/ chainmail (jak chcesz ciemny metal, to to pierwsze, jak jasny, to drugie)
6. scorched brown/ bestial brown/ dark flesh (do elementów skórzanych, w sklepie przypatrz się farbkom i sam zdecyduj który odcień najbardziej ci odpowiada)
7. shining gold
To jest wszytsko co IMO potrzebujesz żeby pomalować archerów na niski battle top.
Pozdrawiam
Guard
- Szrederator
- Chuck Norris
dzięki już wiem kupie tych siedem:))
Table top jeśli już. Poza tym nie rozumiem czemu niby ilość farbek ma taki straszny wpływ na jakość malowania? Farbki można mieszać i uzyskiwać oczekiwany kolor nie wydając majątku na różne odcienie Poza tym polecam bleached bone, bardzo sie przydaje.Guard pisze: To jest wszytsko co IMO potrzebujesz żeby pomalować archerów na niski battle top.
- Szrederator
- Chuck Norris
Heh dzięki wszystkim za pomoc. Na pewno sobie z tych propozycji coś wybiorę. Bede miał pikne elfiki
Jeszcze raz dziękówa
Jeszcze raz dziękówa
No co do tych trzech farbek, to racja. Ale Szredator sam napisał, że jest nowy. Skoro nie wie jakie farbki kupić, żeby pomalować elfy na jeden z prostszych schematów, to wątpię czy sobie poradzi z mieszaniem farb. A tak po za tym to nie jestem przekonany czy 50zł jest warte żmudnego mieszania farby. A to inny odcień wyjdzie. A to za dużo rozrobimy. Owszem można się w tym fajnie pobawić, ale jest to już wyższa szkoła jazdy.
Pozdrawiam
Guard
Pozdrawiam
Guard
Prosilbym jakiegos moda albo admina o pokasowanie co glupszych postow w tym temacie i przesuniecie go do Malowania , bo do Galerii nie pasuje...
Przeniesione do "pytań i porad". Radość zabawy nożycami pozostawię Tobie, Ziemko
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl