Rozkład Masterów na sezon 08/09
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Rozkład Masterów na sezon 08/09
Najpierw niech każdy napisze jaki miesiąc mu pasuje i mniej więcej konkretna date.
Pozniej sporbujemy dobrze poprzesowac mastery. by byl jeden na miesiac i odpowiednia przerwa miedzy nimi.
maj - 24-25.05.08 Master Blaster - Gorzów Wlkp.
czerwiec -
lipiec - 12-13.07.08 Wielki Dracon - Wejherowo
sierpień - 2-3.08.08 Kohortex - Bydgoszcz
sierpień - 30-31.08.08 DMP (Polcon) - Zielona Góra (nieprzesuwalny)
wrzesień - ??.09.08 Arena - Kraków
pażdziernik - ??.09.08 Strategicon - Wrocław
listopad - 22-23.11.08 PGA - Poznań (nieprzesuwalny)
grudzień - 13-14.12.08 Macki Wojny - Łódź
styczeń -
luty -
marzec - ??.03.09 Master of Choko - Lublin
kwiecień - ??.04.09 Wielka Inkwizycja - Wwa
Lista Masterów:
PGA - 40 glosow
Master of Choko - 39 glosow
Master Blaster - 37 glosow
Wielki Drakon - 35 glosow
Arena - 34 glosy
Macki Wojny - 33 glosy
Kohortex - 32 glosy
Wielka Inkwizycja - 32 glosy
Dmp - 32 glosy
Strategikon - 32 glosy
Pozniej sporbujemy dobrze poprzesowac mastery. by byl jeden na miesiac i odpowiednia przerwa miedzy nimi.
maj - 24-25.05.08 Master Blaster - Gorzów Wlkp.
czerwiec -
lipiec - 12-13.07.08 Wielki Dracon - Wejherowo
sierpień - 2-3.08.08 Kohortex - Bydgoszcz
sierpień - 30-31.08.08 DMP (Polcon) - Zielona Góra (nieprzesuwalny)
wrzesień - ??.09.08 Arena - Kraków
pażdziernik - ??.09.08 Strategicon - Wrocław
listopad - 22-23.11.08 PGA - Poznań (nieprzesuwalny)
grudzień - 13-14.12.08 Macki Wojny - Łódź
styczeń -
luty -
marzec - ??.03.09 Master of Choko - Lublin
kwiecień - ??.04.09 Wielka Inkwizycja - Wwa
Lista Masterów:
PGA - 40 glosow
Master of Choko - 39 glosow
Master Blaster - 37 glosow
Wielki Drakon - 35 glosow
Arena - 34 glosy
Macki Wojny - 33 glosy
Kohortex - 32 glosy
Wielka Inkwizycja - 32 glosy
Dmp - 32 glosy
Strategikon - 32 glosy
Ostatnio zmieniony 1 mar 2009, o 15:12 przez Szmajson, łącznie zmieniany 9 razy.
Wielki Dracon jak pisałem w ogłoszeniu - 5/6 lipca 2008
Jeżeli jacyś organizatorzy mają już JEDEN konkretny termin, który jest nieprzesuwalny, to zgłaszać to i podkreślać. No i uniknijmy ścisku masterowego na jesieni - myślę, że terminy zimowe są też możliwe na mastera.
Czy ligę kończymy pod koniec marca ?? Tzn. skracamy sezon ?? Bo dzięki temu mielibyśmy początek w kwietniu i 2 mastery możliwe przed wakacjami.
Jeżeli jacyś organizatorzy mają już JEDEN konkretny termin, który jest nieprzesuwalny, to zgłaszać to i podkreślać. No i uniknijmy ścisku masterowego na jesieni - myślę, że terminy zimowe są też możliwe na mastera.
Czy ligę kończymy pod koniec marca ?? Tzn. skracamy sezon ?? Bo dzięki temu mielibyśmy początek w kwietniu i 2 mastery możliwe przed wakacjami.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Macki Wojny 2008. Tak na oko to 13-14 grudnia powinien być w sam raz.
A licky boom boom down!!!
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
PGA - termin niestety o zerowej elastyczności :/ Ale mam nadzieje że z nikim w kolizje nie wejdziemy...
22-23 Listopad 2008.
22-23 Listopad 2008.
DMP jest 30-31 sierpnia tak na marginesie 

Zeby nie tracic pieknego czaus na orgniazowanie masterow , mysle ze Khortex z padziernika przesuniemy na poczatek sierpnia - koniec lipca w zaleznosci jak weekend bedzie wypadal i dzieki temu jesienia nie bedzie tloku.
my i inkwizytor robimy marzec i kwiecien, po mb podamy dokladniejsze daty 

RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
ziemko a nie fajniej jabyscie3 wzieli koniec stycznia poczatek lutego?Ziemko pisze:Zeby nie tracic pieknego czaus na orgniazowanie masterow , mysle ze Khortex z padziernika przesuniemy na poczatek sierpnia - koniec lipca w zaleznosci jak weekend bedzie wypadal i dzieki temu jesienia nie bedzie tloku.
zdecydowanie fajniej... bo inaczej bedzie bieda w zimie, a 2 mastery w wakacje w zupelnosci wystarcza. w miare mozliwosci lepiej zeby nie bylo 2 w 1 miesiacuSzmajson pisze:ziemko a nie fajniej jabyscie3 wzieli koniec stycznia poczatek lutego?Ziemko pisze:Zeby nie tracic pieknego czaus na orgniazowanie masterow , mysle ze Khortex z padziernika przesuniemy na poczatek sierpnia - koniec lipca w zaleznosci jak weekend bedzie wypadal i dzieki temu jesienia nie bedzie tloku.

Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
no a jak znowu bedzie sprawa ze sesja, zima i inne takie pierdu pierdu?
Nie , bo ostatnio sie poswiecilem i wzialem jedyny wolny termin , przez co poleciala mi frekwencja - niech teraz ktos inny sie dopasuje...Szmajson pisze:ziemko a nie fajniej jabyscie3 wzieli koniec stycznia poczatek lutego?Ziemko pisze:Zeby nie tracic pieknego czaus na orgniazowanie masterow , mysle ze Khortex z padziernika przesuniemy na poczatek sierpnia - koniec lipca w zaleznosci jak weekend bedzie wypadal i dzieki temu jesienia nie bedzie tloku.
Tak naprawde styczen i luty to terminy sesji albo przygotowan do niej , naprawde dziury w niebie imho nie bedzie jesli przez 2 miechy nie bedzie mastera...
chwila chwila, a przy zglaszaniu masterow nie bylo pisane ze bydgoszcz ma byc w takim terminie jak w tym roku?
bo nie pamietam ale wydaje mi sie ze nie bylo innej propozycji terminu.. w takim wypadku wiec logiczne jest ze to bydgoszcz jako zmieniajac osrodek musi sie dostosowac do innych masterow ktore juz swoje miejsce mialy.
jestem zdecydowanie przeciwny temu zeby byly 2 mastery w miesiacu. wiec albo ziemko powinienes dogadac sie z kims na zmiane, albo wybrac jeden z wolnych miesiecy - bo takie 'wpychanie sie na chama' w chwili kiedy masterow jest tylko 10 nie wyglada za dobrze.
bo nie pamietam ale wydaje mi sie ze nie bylo innej propozycji terminu.. w takim wypadku wiec logiczne jest ze to bydgoszcz jako zmieniajac osrodek musi sie dostosowac do innych masterow ktore juz swoje miejsce mialy.
jestem zdecydowanie przeciwny temu zeby byly 2 mastery w miesiacu. wiec albo ziemko powinienes dogadac sie z kims na zmiane, albo wybrac jeden z wolnych miesiecy - bo takie 'wpychanie sie na chama' w chwili kiedy masterow jest tylko 10 nie wyglada za dobrze.
nie nie było - Bydgoszcz dawała październik
Niech ktoś do cholery bierze styczeń czy luty. Właśnie tak jest jak się głosuje ot tak na kolegów a nie konkretną imprezę i termin. Ja se zagłosowałem tak przy okazji, by moja 10ka ładnie się rozkładała i w styczniu/ lutym coś było.
Szkoda, że się nie pomyślało wcześniej i np. imprezy z największą liczbą głosów miałyby pierwszeństwo w wyborze terminu.
Proponuję też jeszcze raz rozważyć skrócenie sezonu do końca marca, coby w przyszłości lepiej sobie dopasowywać terminy imprez.
Niech ktoś do cholery bierze styczeń czy luty. Właśnie tak jest jak się głosuje ot tak na kolegów a nie konkretną imprezę i termin. Ja se zagłosowałem tak przy okazji, by moja 10ka ładnie się rozkładała i w styczniu/ lutym coś było.
Szkoda, że się nie pomyślało wcześniej i np. imprezy z największą liczbą głosów miałyby pierwszeństwo w wyborze terminu.
Proponuję też jeszcze raz rozważyć skrócenie sezonu do końca marca, coby w przyszłości lepiej sobie dopasowywać terminy imprez.
Draconis - FOR EVER !!!
albo niech sie ktos na czerwiec skusi.. bo 2 masterow w miesiacu nie ma prawa byc i tyle.