Selafyn
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Selafyn
Oto moj Selafyn... Prosba do Muzyka i Romana - tak wiem , ze moje figsy sa ohydne , brzydkie i w ogole do dupy - jesli macie tylko to pisac to lepiej nie komentujcie kolejnej mojej porazki Zaoszczedzicie nerwow mi i sobie...
P.S. Antar zrobil naprawde super fotki , dzieki Antar !!!
P.S. Antar zrobil naprawde super fotki , dzieki Antar !!!
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
bardzo łądny
ej wez takiego syfu nie dawaj na forum... na nastepny raz maluj pedzelkiem a nie wkladaj calego figsa do pojemniczka z farbka (sry nie moglem sie powstrzymac po pierwszym zdaniu )
tak serio to figs mi sie bardzo podoba choc imo zbroja mogla byc troche bardziej niebieskawa (to co mowilem ostatnio.. wyglada troche porcelanowo)... a najwiekszym bledem sa tu (choc to w sumie tylko kolor) czerwone rajtuzy... wiem, ze to helf ale nie trzeba przeciez tego tak akcentowac
tak serio to figs mi sie bardzo podoba choc imo zbroja mogla byc troche bardziej niebieskawa (to co mowilem ostatnio.. wyglada troche porcelanowo)... a najwiekszym bledem sa tu (choc to w sumie tylko kolor) czerwone rajtuzy... wiem, ze to helf ale nie trzeba przeciez tego tak akcentowac
srebrne NNM calkiem fajne szczegolnie na zbroi bo na mieczu nie wyszedl za dobrze .
Zloty NMM calkiem ok. tylko te biale kreski ....... trzeba bylo wiecej przesc zrobic ,a ostatnia nie sama biala
Ogolnie bardzo fajny elfik
Zloty NMM calkiem ok. tylko te biale kreski ....... trzeba bylo wiecej przesc zrobic ,a ostatnia nie sama biala
Ogolnie bardzo fajny elfik
Świetny. Gratuluję NMMu na butach i mieczu - aż się zaczynam przekonywać do tej techniki NMM na zbroi już nie gratuluję
Gdybym miał się czepić, to tarcza i płaszczyk wyglądają na poobtłukiwane w paru miejscach.
Gdybym miał się czepić, to tarcza i płaszczyk wyglądają na poobtłukiwane w paru miejscach.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Hehehe kazdemu podoba sie inny nmm Dobre Tarcz widze , ze jest obtluczona na rogach ( kuzwa pare razy te rogi zamalowywalem ) , natomiast plaszcz chyba nie... Z tarczy ( szczegolnie wzroka tego orla) jestem najmniej zadwolony z calej figurki...
Apropo tego kto lubi nmm , a kto metaliki - ja mam ochote powrocic do metalikow i reszte gobosow wlasnie w nich pomaluje...
Apropo tego kto lubi nmm , a kto metaliki - ja mam ochote powrocic do metalikow i reszte gobosow wlasnie w nich pomaluje...
Bardzo ładny figs jak dla mnie. Srebrny (miecz też) bardzo ładnie wyszedł, złoty też. Podstawka też mnie sie podoba. Ogólnie uważam, że kolory są dobrze dobrane (hyh "dobrze dobrane" - pojęcie względne, poprostu mnie te kolory do tego figsa pasują i tyle). Gratulacje!
Komus podoba sie dobor kolorow Szok - ktos ma taki sam schiz jak ja - Antar i Malin mowili mi nie rob niebieskiego z czerwonym , a mi sie to polaczenie cholernie podoba na figsach , choc wiem ,ze nie do konca do siebie pasuje - no ale to juz jest rzecz gustu...
A lakier/werniks to już nie łaska?Ziemko pisze:Tarcz widze , ze jest obtluczona na rogach ( kuzwa pare razy te rogi zamalowywalem ) ,
Skoro nie, to w takim razie:Ziemko pisze:natomiast plaszcz chyba nie...
Nie podobają mi się ekstremalne, punktowe rozjaśnienia w dwóch miejscach na krawędzi płaszcza [/quote]
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
jest to najlepsza z prac jaką kiedykolwiek wystawiałeś. przejścia są miejscami płynne, gdzieniegdzie jeszcze troszke brakuje ale ok. Mogłeś zrobić kryształek jakoś fajnie a tak taki czerwony cały:D.Ziemko pisze:Romku , Muzyku co sie Wam stalo ?? Zobacze jak wyglada bleched na nmmach jak mi sie spodoba to zrobie , jak nie to zamaluj bialym...
Wczoraj mogłem t7ylko tamto napisać gdyż nie miałem czasu a dzisiaj jeszcze dodam, że czerwony mi się tutaj nie podoba. Brakuje na kantach takich wręcz pomarańczowych highlightów.
Ogólnie mi się podoba. Pozdro
- Chuck Norris
nie ma co, freehand na płaszczyku by się przydał