Selafyn

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Selafyn

Post autor: Ziemko »

Oto moj Selafyn... Prosba do Muzyka i Romana - tak wiem , ze moje figsy sa ohydne , brzydkie i w ogole do dupy - jesli macie tylko to pisac to lepiej nie komentujcie kolejnej mojej porazki ;) Zaoszczedzicie nerwow mi i sobie...

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

P.S. Antar zrobil naprawde super fotki , dzieki Antar !!!

Awatar użytkownika
Roman Lord of the Druchii
Chuck Norris
Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką

Post autor: Roman Lord of the Druchii »

bardzo łądny :D

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

ej wez takiego syfu nie dawaj na forum... na nastepny raz maluj pedzelkiem a nie wkladaj calego figsa do pojemniczka z farbka (sry nie moglem sie powstrzymac po pierwszym zdaniu :D :D :wink: :wink: :wink: )

tak serio to figs mi sie bardzo podoba choc imo zbroja mogla byc troche bardziej niebieskawa (to co mowilem ostatnio.. wyglada troche porcelanowo)... a najwiekszym bledem sa tu (choc to w sumie tylko kolor) czerwone rajtuzy... wiem, ze to helf ale nie trzeba przeciez tego tak akcentowac :wink: :wink: :wink:

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

srebrne NNM calkiem fajne szczegolnie na zbroi bo na mieczu nie wyszedl za dobrze .
Zloty NMM calkiem ok. tylko te biale kreski ....... trzeba bylo wiecej przesc zrobic ,a ostatnia nie sama biala :)
Ogolnie bardzo fajny elfik :)
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

NMMu ciagle sie ucze , powoli powoli do przodu - od razu nic nie przychodzi... Odnosnie bialego ostatniego na zlotym - mi sie bardzo to podoba i uwazam , ze dobrze to pasuje...

Awatar użytkownika
Zox
Chuck Norris

Post autor: Zox »

Świetny :) Ew. tarcza od wew. strony ale może to wina zdjęcia

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Świetny. Gratuluję NMMu na butach i mieczu - aż się zaczynam przekonywać do tej techniki :) NMM na zbroi już nie gratuluję ;)
Gdybym miał się czepić, to tarcza i płaszczyk wyglądają na poobtłukiwane w paru miejscach.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Hehehe kazdemu podoba sie inny nmm ;) Dobre ;) Tarcz widze , ze jest obtluczona na rogach ( kuzwa pare razy te rogi zamalowywalem :evil: ) , natomiast plaszcz chyba nie... Z tarczy ( szczegolnie wzroka tego orla) jestem najmniej zadwolony z calej figurki...

Apropo tego kto lubi nmm , a kto metaliki - ja mam ochote powrocic do metalikow i reszte gobosow wlasnie w nich pomaluje...

Awatar użytkownika
Muzyk
Mudżahedin

Post autor: Muzyk »

Bardzo ładny.

Jeżleli mogę coś dodać to na złoty nnm'ie bleached bonowe kreski zamiast białych następnym razem i bedzie git.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Romku , Muzyku co sie Wam stalo ?? Zobacze jak wyglada bleched na nmmach jak mi sie spodoba to zrobie , jak nie to zamaluj bialym...

Awatar użytkownika
Heinrich
Kradziej
Kontakt:

Post autor: Heinrich »

Bardzo ładny figs jak dla mnie. Srebrny (miecz też) bardzo ładnie wyszedł, złoty też. Podstawka też mnie sie podoba. Ogólnie uważam, że kolory są dobrze dobrane (hyh "dobrze dobrane" - pojęcie względne, poprostu mnie te kolory do tego figsa pasują i tyle). Gratulacje!

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Komus podoba sie dobor kolorow :D Szok - ktos ma taki sam schiz jak ja - Antar i Malin mowili mi nie rob niebieskiego z czerwonym , a mi sie to polaczenie cholernie podoba na figsach , choc wiem ,ze nie do konca do siebie pasuje - no ale to juz jest rzecz gustu...

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Ziemko pisze:Tarcz widze , ze jest obtluczona na rogach ( kuzwa pare razy te rogi zamalowywalem :evil: ) ,
A lakier/werniks to już nie łaska? ;)
Ziemko pisze:natomiast plaszcz chyba nie...
Skoro nie, to w takim razie:
Nie podobają mi się ekstremalne, punktowe rozjaśnienia w dwóch miejscach na krawędzi płaszcza ;) [/quote]
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Boje sie uzywac lakieru , zeby nie skopac figsy...

Odnosnie plaszcza , zczailem o co Ci chodzi - swiatlo tak dziwnie odbijo sie w tych dolnych partiach plaszcza...

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Figurka bardzo fajna, kolory dobrze dobrane :wink:

Awatar użytkownika
Chuck Norris
Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką

Ziemko pisze:Romku , Muzyku co sie Wam stalo ?? Zobacze jak wyglada bleched na nmmach jak mi sie spodoba to zrobie , jak nie to zamaluj bialym...
jest to najlepsza z prac jaką kiedykolwiek wystawiałeś. przejścia są miejscami płynne, gdzieniegdzie jeszcze troszke brakuje ale ok. Mogłeś zrobić kryształek jakoś fajnie a tak taki czerwony cały:D.

Wczoraj mogłem t7ylko tamto napisać gdyż nie miałem czasu a dzisiaj jeszcze dodam, że czerwony mi się tutaj nie podoba. Brakuje na kantach takich wręcz pomarańczowych highlightów.

Ogólnie mi się podoba. Pozdro

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

bardzo mi sie podoba

i Ziemas, to chyba twoja pierwsza mroooochna figsa ;)

pzdr !!

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

O
Bardzo łądny :). Ale płaszczyk coś troszke kuleje, tak poza tym wszystko cacy ;)

Awatar użytkownika
Chuck Norris

nie ma co, freehand na płaszczyku by się przydał :D

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Komus podoba sie dobor kolorow Szok - ktos ma taki sam schiz jak ja
Jak dla mnie wygląda strasznie ;)
Mogłeś już oszczędzić sobie albo zółtego, albo błękitnego. Technicznie super, dobór kolorów co najmniej kontrowersyjny :)

ODPOWIEDZ