Ok.Blooleter malowany jakies 2 lata temu , bestia niedawno dipowana plus kilka scratchy i washy.Sprzedaje swoje starocie, a pomalowane zawsze maja szanse lepsza cene uzyskac.
Herald Korna na jugernaucie.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Fajnie pomalowany, taki bloodletter mógłby mieć 4 tafa Dlatego te nowe takie chude są Dochodzę tez do wniosku że stare juggery takie śmieszne był
- Silesian_Heretic
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Ale bajer, super ten dippng jest. Niedawno to widziałem jak to działa i chuba sobie kupię odpowiedni preparacik.
Czego tutaj użyłes ?
Czego tutaj użyłes ?
wielki minus za to jak ten jugger stoi na podstawce, nóżki mu na kantach kamieni stoją a to bydle parotonowe;)
dipowanie za to wygląda nieźle;)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
- Chaoschild
- Chuck Norris
Bardzo fajnie pomalowany ale juz sama poza i usadowienie goscia jest o wiele gorsze, wyglada jakby siedzial na jakims stolku albo poduszkach bo do lejcow nie dosiega
on biegnie z gracjąvocal pisze:wielki minus za to jak ten jugger stoi na podstawce, nóżki mu na kantach kamieni stoją a to bydle parotonowe;)
a co do modelu. malowanie niezłe. tylko ta poza jakoś tam mało dynamiczna. można go było daj w pozie 'na dęba'. teraz już za późno, ale kumpel tak robił i wygląda o wiele fajniej.
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$