czy mógłby ktoś podać zasady do white dwarfa?
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
czy mógłby ktoś podać zasady do white dwarfa?
nie mogę nigdzie ich znaleść
I postać krasnoludzka, niejaki Grombrindal 
Zasady były w 300 White Dwarfie
Jak je znajdę (mam spisane), to napiszę.

Zasady były w 300 White Dwarfie

Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action

Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)

Tak się składa, że The White Dwarf to jedna z najsłynniejszych postaci krasnoludzkich
Nie trzeba być maniakiem, żeby to wiedzieć. I to od niego pochodzi nazwa miesięcznika.

Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action

Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)

Chuck Norris - prawie jak White Dwarf ;p
Hmm, troche z innej baczki, ale także o bohaterach krasnoludzkiej rasy - wiadomo co się stało z Grimmirem po tym jak wyruszył na północ ? I wogóle w jakim okresie się to wydarzyło ? Wtedy kiedy powstawał Vortex ?
Hmm, troche z innej baczki, ale także o bohaterach krasnoludzkiej rasy - wiadomo co się stało z Grimmirem po tym jak wyruszył na północ ? I wogóle w jakim okresie się to wydarzyło ? Wtedy kiedy powstawał Vortex ?
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Racja! Dlatego ja snuje male insynuacje ze Gotrek to takie odrodzenie-avatar Grimnira...
Thorgrim natomiast Grungniego... No coz pomarzyc mozna nie 

Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
Gotrek to Grimnir powiadasz... Już gdzieś to słyszałem
Rozkminiłeś już jak go zrobić ? ( ja sie ze swoją bandą obijam
)
a co do WD, to wszyscy dobrze wiedzą że najpierw było pismo i tak im sie nazwa spodobała że wymyślili do niej postać krasnoluda

Rozkminiłeś już jak go zrobić ? ( ja sie ze swoją bandą obijam

a co do WD, to wszyscy dobrze wiedzą że najpierw było pismo i tak im sie nazwa spodobała że wymyślili do niej postać krasnoluda

Niektore legedy mowia nawet ze Grimnir walczyl na polnocy z samymi bogami chaosu.
A tak poza tym sa zasady do WD na tarczy niesionego przez Gotrek i Bungmana? Jak by kto mial to czy moze podac?
A tak poza tym sa zasady do WD na tarczy niesionego przez Gotrek i Bungmana? Jak by kto mial to czy moze podac?
Zasady są w WD nr 330, trochę za dużo żeby przepisywać, a skanera nie mamCord pisze:A tak poza tym sa zasady do WD na tarczy niesionego przez Gotrek i Bungmana? Jak by kto mial to czy moze podac?

Bo Ci to opowiadalem...Gotrek to Grimnir powiadasz... Już gdzieś to słyszałem

Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
spoko, ale grać krasnoludami i nie znać ikon tej rasy to tak jakby grać imperium i nie wiedzieć kim jest Karl Franz czy Bretonnią i Gillles le Breton, tego typu sprawy, wiesz rozumiesz. to sie po prostu wie i to nie ma nic wspólnego z maniactwem tylko zwyczajnym interesowaniem się swoim hobby.Vanirh pisze:Lunn, ja nie jestem maniakiem i wiem ze WD to miesięcznik, nie interesuje mnie zbytio historia kiedy gotrek podał łapsko komuś tam....
@Celedor: tylko , że chyba my tej ostatecznej walki z chaosem nie doczekamy (na szczęście, bo wtedy należałoby przestać wydawać ten system). Więc pozostają tylko spekulacje o tych wszystkich odrodzonych bogach, czy herosach. Swoją drogą takie wielka bitwa ład vs chaos ( z all bohaterami specialnym itp) to bylaby ostra rzeźnia.