Idzie zima Ciupaga głupców ścina! 15 XII 2012 VANAHEIM
Re: Idzie zima Ciupaga głupców ścina! 15 XII 2012 VANAHEIM
Nic się nie bójcie Butan to maly troll i przesadza
xYz
Takie pytanie mi wpadło do głowy - czy epicka walka skacowanych bohaterów w pierwszym scenariuszu, według zasad jest pojedynkiem? Czyli, czy można użyć tam np. imperialnego "lusterka" do zamiany statystyk lub bretońskiej viture of confidence, itp?
Vae victis!
Zapisz mnie: Sevi, OK, 3590.
Jestem liderem, pocisnę was moimi pijanymi ogrami
8 lorów dostępnych dla wszystkich to moim zdaniem za duża ingerencja i słaby pomysł..
Jestem liderem, pocisnę was moimi pijanymi ogrami
8 lorów dostępnych dla wszystkich to moim zdaniem za duża ingerencja i słaby pomysł..
Wisła Kraków.
Dopisz
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM
skoro jest ST,abomka,hydra to Gremlin chce dać szansę je zabić w magii.... Kadaia nie będzie:( przecież ten ozdobny potwór nic nie robi ! Tak zdaje się pisał Suchy nasz Śląski mistrz o trebkach
Szkoda ,że nie zdecydował się na normlany turniej 1600. Mam nadzieję ,że Sevi wygra ligę... czy jak to się nazwa.. na razie proszę mnie ZAPISAĆ. ST was zmiażdży!
Szkoda ,że nie zdecydował się na normlany turniej 1600. Mam nadzieję ,że Sevi wygra ligę... czy jak to się nazwa.. na razie proszę mnie ZAPISAĆ. ST was zmiażdży!
+1,Xier pisze:Te domeny to jest jednak głupi pomysł...
dostępne lory dla wszystkich to jest naprawde żal, że aż nie chce się tego komentować. Totalna przesada i ponoć mają być ograniczenia a nie boosty a więc gdzie tu logika?
w ogóle słabiutkie te ograniczenia z jednego powodu: abomka, ST i hydra, przy zakazie lordów(da się przeboleć), to jak niby wiele armi ma je zabić skoro wiatry magi są takie jakie są? Albo d6+d3 i bez LT, albo 2d6 z LT, przeciez to oczywiste. No i ten limit na magiczne szmaty?
Gremlin, powiedz mi czemu takie ograniczenia a nie inne? Merytorycznie proszę bo ja tutaj widzę ograniczenia zrobione podczas totalnego błądzenia we mgle i zupełnie na chybił trafił.
Niektóre armie dostały totalny boost tymi ograniczeniami... a chyba nie o to chodzi, prawda?
Gremlin, powiedz mi czemu takie ograniczenia a nie inne? Merytorycznie proszę bo ja tutaj widzę ograniczenia zrobione podczas totalnego błądzenia we mgle i zupełnie na chybił trafił.
Niektóre armie dostały totalny boost tymi ograniczeniami... a chyba nie o to chodzi, prawda?
+1Kosa pisze:w ogóle słabiutkie te ograniczenia z jednego powodu: abomka, ST i hydra, przy zakazie lordów(da się przeboleć), to jak niby wiele armi ma je zabić skoro wiatry magi są takie jakie są? Albo d6+d3 i bez LT, albo 2d6 z LT, przeciez to oczywiste. No i ten limit na magiczne szmaty?
---------------------------------------------
Myślę by nie było takiego lamentu i gadania mi to nie pasuje, czemu to a nie tamto itp to najlepiej było by zrobić open'a na 1600 lub spróbować na 1200
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja
Czyli jedak LT co jest rozwiązaniem dośc brutalnym na te punkty. Niejako kompensuje to ten genialny pomysł z dostępem do RB lorów. Tak, nie ukrywam że prawdopodobnie zagram na spamie nocników, ale jakoś z tymi potworami i MC jakoś muszę sobie dać radę, Steam Tank/ Hydra/ M cav przecież będą jechać po zielonych jak chcą.
Przemyśleć trza uwolnienie bannerów, niech skaveny i HE biorą co się da oraz normalne wichry magii.
Przemyśleć trza uwolnienie bannerów, niech skaveny i HE biorą co się da oraz normalne wichry magii.
PiotrB pisze:Mam nadzieję ,że Sevi wygra ligę... !
Będę cisnął!!
Kosa +1.
Wisła Kraków.