Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
Zzaryzykujemy;-) bez dodatkowych zmian. moge sie zalozyc ze w top3 bedzie max 1 raz DE...
ktos podejmuje paleczke?
wychwa pisze:Chyba sędziowie mnie nieźle zwałowali ;] odnośnie virtualnego pivotowania czołgiem. Moim zdaniem jeśli kulnę wystarczająco by dojechać to mogę zrobić virtualnego pivota a za sędziowano że nie mogę i czołg był blokowany który jest praktycznie nie blokowalny. Tak samo wydaję mi się że jak mag stoi cal z boku czołgu to też mogę w niego się wbić. Co myślicie ?
Random Movement a szarża
Kierunek i zasięg szarży oddziałów z random movement (RM) wyznaczamy przed pivotem. Jak w wyznaczonym kierunku i następnie kulniętym zasięgu jest wróg, następuje szarża i oddział może wejśd w 1 cal od impasów i innych oddziałów, może to zrobid również virtualnym pivotem. Jeżeli w wyznaczonym kierunku i kulniętym zasięgu nie ma wroga, oddział wykonuje zwykły ruch, który zgodnie z zasadami kooczy się w 1 calu od oddziałów i impasów. W przypadku jeżeli wskazany kierunek wymagał wykonania pivota który jest legalny tylko w szarży (musi wejśd poniżej 1 cala z oddziałem/impasem), a w zwykłym ruchu już nie, RM pivotuje się najmocniej jak może by zachowad 1' apart i kooczy swój ruch.
Jeśli mam rację to Szitis wisisz mi 0,7.
Miałeś w tym LO matmę? Czego nie rozumiesz w zdaniu "max 1 DE w topie" ?Eltharion pisze:Ja pierdole Solo ....
Laik takie kontrolne pytanko czy ty tak przypadkiem nie obstawiałeś ze będą przynajmniej jedne DE w top 3 ?
Zzaryzykujemy;-) bez dodatkowych zmian. moge sie zalozyc ze w top3 bedzie max 1 raz DE...
ktos podejmuje paleczke?
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.