Idzie zima Ciupaga głupców ścina! 15 XII 2012 VANAHEIM
Re: Idzie zima Ciupaga głupców ścina! 15 XII 2012 VANAHEIM
Tak, pilnuje prawa i porządku w Gotham City
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Ja już wstałem
Przygotowałem eliksir szczęściaPiotrB pisze:Kto mi kupi piwo na jutro?
Wisła Kraków.
I tak trzeba będzie zrobić przystanek na jakieś zakupy. Bez wspomagaczy nie wydolę, jakaś kroplówka z redbulla czy coś.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Dobre pytanie -,, jak w koncu gramy ?,,my tu krzyczymy tupiemy nóżkami ,ze foramt nie ten, punkty złe itp. A może niech twórcy turneju wrzucą juz optymalny format po takiej dyskusji mysle ze , bedzie juz odpowiedni , który nie bedzie podlegał dyskusji ,i ten komu pasuje zgłosi sie i zagra ,bo to ma byc fun i dobra zabawa , pozdro dla wszytkich
,,Zabijcie wszystkich ,bogowie rozpoznają swoich""
Jak ktoś tu kiedyś powiedział, nie gramy o złote majtki. Ja wciąż jestem za wcześniejszą wersją pomysłu Gremlina (400 pts na hero, itp, itd.), w końcu to ma być fun
A jeśli już muszę wybierać z czterech przedstawionych pomysłów, to numerek 2.
A jeśli już muszę wybierać z czterech przedstawionych pomysłów, to numerek 2.
Let the River of Blood flow...
- hassan_the_grim
- Wałkarz
DarkWolfDog SK klasycznie prosi o zapisanie
War does not determine who is right - only who is left.
Jesteście gorsi aniżeli baba przed okresem.
Zaraz zrobię UP regulaminu - chwile zjem obiad, i zasiadam do tworzenia
Zaraz zrobię UP regulaminu - chwile zjem obiad, i zasiadam do tworzenia
xYz
A jak myslisz? oddział bestigorów za 800pts nie jest przegięty, ale taki sam oddział WL już tak. W zasadzie to tez nie jest, ale nei wiem czy wystarczy Ci 6 tur aby to choćby zćwiartkować... ludzie! Każdy z was patrzy tylko pod kątem swojej armii, czy mysli raczej globalnie? 800pts= 400 skaven slaves, tak dla przykładu z liderką 9 i przerzutem. BIJ!
xYz
Gremlin pisze:A jak myslisz? oddział bestigorów za 800pts nie jest przegięty, ale taki sam oddział WL już tak. W zasadzie to tez nie jest, ale nei wiem czy wystarczy Ci 6 tur aby to choćby zćwiartkować... ludzie! Każdy z was patrzy tylko pod kątem swojej armii, czy mysli raczej globalnie? 800pts= 400 skaven slaves, tak dla przykładu z liderką 9 i przerzutem. BIJ!
słabe to wszystko
ja bym podniósł cap na oddziały do 400 na unit. Mowa o 1600. Bo 300-350 premiuje tylko i wyłącznie taniuśkie piechoty, z którymi nie ma jak sobie poradzić
Kolejny raz zgadzam się z Kosą.
Wisła Kraków.