Idzie zima Ciupaga głupców ścina! 15 XII 2012 VANAHEIM
Re: Idzie zima Ciupaga głupców ścina! 15 XII 2012 VANAHEIM
ileż to razy już się ze mną w tym temacie zgadzaliście :*
no ale cóż, taka jest prawda i mówi to głos rozsądku.
Tak, Kosa ma racjęKosa pisze:taka jest prawda i mówi to głos rozsądku.
@Legion - dużo osób zagłosowało za 1200, ale nie z zaproponowanymi ograniczeniami i dostępem do magii - format spowodował zmianę opcji
Wisła Kraków.
ogr z elfem? never
-
- Falubaz
Max 350 pts za oddział i max 35 modeli byłoby quite (przy formacie 1200 pts). Na 1600 może być 400 pts zeby Kosa nie płakał
ZAPISZ!
ZAPISZ!
pzecież to Sevi płacze, ze mu się ogrze pały nie mieszczą
Dobra możecie zacząć flejmować. Nie będzie 1600. Miały być 4ry bitwy, a format winien premiować graczy z mniejszymi armiami (tak ustaliłem z Bartkiem podczas ostatniego turnieju), zatem zostaje prawie po staremu. Uwzględniłem jedynie wasze największe płacze.
xYz
chyba jest ok po wstępnym przyglądnięciu
a, i zapisz mnie bo widzę, ze nie jestem a i tak byłbym tak czy owak ;P
to kupisz 3 + tomb banshee za 95pts, będziesz miał więcej punktów na duże Pany, milion fellbatów, pół miliona hexów, czy black knightów.Syraf pisze:ja to nie moge wystawic rar w zasadzie poza 3 carinow bez baski
naprawde nie masz na co narzekać, że nie wystawisz vargulfa
sztuka dla sztukiCaledor19 pisze:do dupy jest ale i tak przyjde bo dawno nie gralem:P
xYz
To Ci niespodziewajka ;D Zaskocz wszystkich Hexwrightami - może w końcu uda Ci się przebić do TOP5Syraf pisze:nie wiem czy sie baska zmiesci w hero no coz zagram bez krzykow a ja wlasnie najbardziej chcialem varghulfem pobiegac
xYz
Ja mam dziewczynę, nie pociągają mnie faceciDydu pisze:Sevi i Kosa
tak sobie słodzicie, że mozna pomysleć, że macie się ku sobie
Wisła Kraków.
"Głody głodnemu wypomni."c4h10 pisze:Obwieszczasz to jakbyś nie był pewny swojej orientacjiSevi pisze:Ja mam dziewczynę, nie pociągają mnie faceciDydu pisze:Sevi i Kosa
tak sobie słodzicie, że mozna pomysleć, że macie się ku sobie
xYz
Bo on ma dziewczynę
Wiem że Ci się podobam Butan, ale nic z tego - ja jestem swojej orientacji pewny
Wisła Kraków.