nikt ci nie broni jechac pociagiem przeciez...Scimitar pisze:Fajnie, że kolejne koszta dochodzą Jeszcze parking za 60 zł
DMP - Polcon 2007, 1-2.09.2007, Warszawa
no sie zobaczy.. jak beda jakies wzgldnie normalne miejsca obok hotelu gdzies blisko, miejsca parkingowe tyle ze nie strzezone to luzik.. ale jak bede mial stawiac gdzies kolo smietnika czy na srodku ulicy to wole jednak strzezonyszafa pisze:
Zazwyczaj stawialiscie wozy normalnie i jakos nie bylo problemow.
a zazwyczaj to turnieje sa w szkolach, nie z jakimis glupimi konwentami, i zazwyczaj jest ogrodzony teren szkoly z brama (zazwyczaj zamykana na noc) za ktora mozna zostawic samochod..
dziwne akcje juz byly na Balticonie jak kazdy pamieta.. i nie byloby fajnie gdyby sie tutaj cos takiego powtorzylo
jeszcze dopisz 'nikt ci nie karze jechac' i juz wtedy bedzie max niekompetenta i pelna chamstwa odpowiedz, bo poki co jest jedynie maciupke sarkastyczna...Shino pisze:nikt ci nie broni jechac pociagiem przeciez...Scimitar pisze:Fajnie, że kolejne koszta dochodzą Jeszcze parking za 60 zł
pzdr !!
Nikt Ci nie kaze jechac
To bylem ja Malal
To bylem ja Malal
wolalbym dopisac kazac i karac to 2 rozne slowa i chyba nie uzyles tego, ktorego chcialesjeszcze dopisz 'nikt ci nie karze jechac' i juz wtedy bedzie max niekompetenta i pelna chamstwa odpowiedz, bo poki co jest jedynie maciupke sarkastyczna...
Shino pisze:wolalbym dopisac kazac i karac to 2 rozne slowa i chyba nie uzyles tego, ktorego chcialesjeszcze dopisz 'nikt ci nie karze jechac' i juz wtedy bedzie max niekompetenta i pelna chamstwa odpowiedz, bo poki co jest jedynie maciupke sarkastyczna...
Wiesz Shino - niektórzy w poniedziałek mają pracę, a ostatni ekspres z Wawy do gdyni odjeżdża o 18.30 - a wątpię by do tego czasu się turniej skończył.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
-
- Mudżahedin
Czy ktorys team nie przygarnalby Balcera?? Szuka druzyny.
O 19:05 masz IC a o 23:48 pospiech wiec nie widze problemu
By Malal
By Malal
Ale naklejać numerki na stoły, to chyba tak ?
-
- "Nie jestem powergamerem"
jestem w zgloszonej i oplaconej druzynie, ale chyba trzeba bylo sie tez rejestrowac indywidualnie, tak? bo oczywiscie mi sie zapomnialo
co z tym teraz zrobic?
co z tym teraz zrobic?
-
- Chuck Norris
no bez jaj...Czy podstawki z przyklejonym, pomalowanym 2 warstwami piaskiem sa traktowane jako "zrobione podstawki"?