Idzie zima Ciupaga głupców ścina! 15 XII 2012 VANAHEIM

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Re: Idzie zima Ciupaga głupców ścina! 15 XII 2012 VANAHEIM

Post autor: GarG »

Co do powyższej delikatnie mówiąc "wymiany zdnań" uważam swój komentarz za zbędny bo każdy chyba już moją opnie zna na temet płakania na inne armie.
Natomiast jeśli uważacie że Gremlin robi turnieje pode mnie czy pod siebie to całkiem sympatycznie się odwdzięczacie, jemu który poświęca kupę czasu by was zadowolić podczas układania zasad oraz fakt że przyjeżdża ponad 200 km żeby turniej zorganizować... Mój wkład w to jest zdecydowanie mniejszy i nie warto o nim mówić. Jednak nie ukrywam że na poprzedni turniej prawie siłą zostałem przez Niego "zaciągnięty" gdyż brakowało mi motywacji by przyjechać. A teraz po tym jakie słowa tutaj padają odechciewa mi się wogole przyjeżdzać bo nawet gdyby mi się udało wygrać tą lige to zaraz byłby flame że Gremlin ustawił wszystko pode mnie. Wiec prawdopodobnie nie będe znow zapier***** tych 200 km i jechał 4 godzin tylko po to by poźniej komukolwiek takie coś wypomniano. Tak wiec życzę wam miłej zabawy i wygrywajcie sobie te "złote gacie"!

Pozdro!
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Kal_Torak
Masakrator

Post autor: Kal_Torak »

GarG nie ma co unosić się, bić się w pierś czy czuś się urażonym nad "podejrzeniami" jednej osoby. Gdyby każdy z nas miałby się tak przejmować... sam wiesz co wtedy ;P.

Syraf
Chuck Norris

Post autor: Syraf »

Co do powyższej delikatnie mówiąc "wymiany zdnań" uważam swój komentarz za zbędny bo każdy chyba już moją opnie zna na temet płakania na inne armie.
Natomiast jeśli uważacie że Gremlin robi turnieje pode mnie czy pod siebie to całkiem sympatycznie się odwdzięczacie, jemu który poświęca kupę czasu by was zadowolić podczas układania zasad oraz fakt że przyjeżdża ponad 200 km żeby turniej zorganizować... Mój wkład w to jest zdecydowanie mniejszy i nie warto o nim mówić. Jednak nie ukrywam że na poprzedni turniej prawie siłą zostałem przez Niego "zaciągnięty" gdyż brakowało mi motywacji by przyjechać. A teraz po tym jakie słowa tutaj padają odechciewa mi się wogole przyjeżdzać bo nawet gdyby mi się udało wygrać tą lige to zaraz byłby flame że Gremlin ustawił wszystko pode mnie. Wiec prawdopodobnie nie będe znow zapier***** tych 200 km i jechał 4 godzin tylko po to by poźniej komukolwiek takie coś wypomniano. Tak wiec życzę wam miłej zabawy i wygrywajcie sobie te "złote gacie"!
mowilem ze ta podswietlona trojka obok garga cos znaczy :D:D oczywiscie zartuje ale musialem cos doebac :)
wracajac do jakiegos tam tematu Gremlin jako organizator moglby miec absolutnie wyjebane na nasze pomysly i zrobic turniej na swoich zasadach a gralby w nim tylko ten komu sie to podoba. jego dobra wola jest to ze ustawia ograniczenia pod graczy. troche zabardzo chcecie wygrywac i rozumiem ze komus sie cos nie podoba tak jak mnie nie zabardzo podobalo sie 170 pkt na rary i napisalem zwykly koment bez specialnego flejmu a zanim Gremlin uwolnil rary to juz mialem rozpe zrobiona na te ograniczenia i taka zagram. zaloze sie ze jak z nia przyjde to przynajmniej polowa powie ze jest powergamowska i op ale co z tego jak moje ogranie i tak nie pozwoli mi wygrac turnieju. wiec dajcie tez spokuj biednemu pjurowi(Gargowi) bo chlopak sie stara to ma wyniki i zasluguje na swoja wygrana

PSz
Falubaz

Post autor: PSz »

hehe
@Garg wyluzuj Piotr już taki jest że podnosi ciśnienie. Jeszcze będziecie pić piwo. Ja pragnę znów skrzyżować rękawice. Zastanawiam się czy Arok będzie dobry:)
@syraf
maksuj maksuj przecież było wiadomo że będzie ewolucja zasad:) teraz jest finalna więc maksuj

Syraf
Chuck Norris

Post autor: Syraf »

juz wymaksowalem zagram tak jak mi xier doradzil ostatnim razem :D zobaczymy co z tego bedzie

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

PSz pisze:hehe
@Garg wyluzuj Piotr już taki jest że podnosi ciśnienie. Jeszcze będziecie pić piwo. Ja pragnę znów skrzyżować rękawice. Zastanawiam się czy Arok będzie dobry:)
@syraf
maksuj maksuj przecież było wiadomo że będzie ewolucja zasad:) teraz jest finalna więc maksuj
Z tym piwem to wątpię bo Gremlin pojechał po bandzie - jak pierwszy raz do mnie pyskował -wybaczyłem i zapomniałem - teraz musi się pokajać :)
Garg- ja nigdy nie mówiłem że turnieje są pod Ciebie . Pretensje mam do Twojego brata - że nie rozgranicza pewnych rzeczy. Z tą "organizacją" to też nie jest tak jak piszesz bo oboje wiemy po co to było zrobione - i kto tego chciał - więc uderzanie w ten ton jest co najmniej nie na miejscu.

...Arok będzie doskonały- albowiem kosztuje 290 pkt! i świetnie się mieści... tak samo jak mortis i inne fajne ...za to Steam Tank to zło!!! :twisted: Ja pierdole co za bzdury :)...

Mamy chalenge Psz - przypominam! Nie napisałem jednak czym zagram - będzie to niespodzianka :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Post autor: ^Karpiu^ »

Ja pierdziu. Flame jak malo :)

Chwile nie zaglądam do tematu a tutaj trololo :) Chopy dajcie se po piwie i koniec tematu.

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

PiotrB pisze:Z tym piwem to wątpię bo Gremlin pojechał po bandzie - jak pierwszy raz do mnie pyskował -wybaczyłem i zapomniałem - teraz musi się pokajać :)
Garg- ja nigdy nie mówiłem że turnieje są pod Ciebie . Pretensje mam do Twojego brata - że nie rozgranicza pewnych rzeczy. Z tą "organizacją" to też nie jest tak jak piszesz bo oboje wiemy po co to było zrobione - i kto tego chciał - więc uderzanie w ten ton jest co najmniej nie na miejscu.

...Arok będzie doskonały- albowiem kosztuje 290 pkt! i świetnie się mieści... tak samo jak mortis i inne fajne ...za to Steam Tank to zło!!! :twisted: Ja pierdole co za bzdury :)...

Mamy chalenge Psz - przypominam! Nie napisałem jednak czym zagram - będzie to niespodzianka :)
Piotrze piszesz od rzeczy w tym momencie, bo Gremlin zawsze ze mną konsultuje każdy regulamin i nie jest jak to nazwałeś: "kto tego chciał" i jeśli dopisujesz się teorii spiskowych. Więc to mówiąc bardzo kolowialnie OGARNIJ SIĘ! Gremlin zawsze się stara w miare możliwości wszystkim dogodzić więc na prawdę zupełnie nie wiesz co piszesz i doszukujesz się czegoś czego nie ma...
Syraf pisze:wiec dajcie tez spokuj biednemu pjurowi(Gargowi) bo chlopak sie stara to ma wyniki i zasluguje na swoja wygrana
Nie mam ciśnienia na wygranie tej ligi, bo gdybym miał to bym na pierwszy turniej nie przyjechał Bestiami którymi grałem 5 raz w życiu i jednak bądz co bądz coś ugrałem.

Puki co mój przyjazd na następny turniej jest pod wielkim znakiem zapytania a wręcz wątpie czy przy tak "milej" atmosferze będzie mi się chciało grać.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Ejjjjj, 15 godzin bez żadnego flame'u? Co jest z wami? Turniej za 9 dni, dopiero 11 strona tematu, argumenty się skończyły? Co jest?
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

panterq pisze:Turniej za 9 dni, dopiero 11 strona tematu, argumenty się skończyły? Co jest?
:shock:
a ja myślałem, że w tą sobotę #-o
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Bez napinki:

tym razem nie ma dodatkowego stołu w kanciapce?
Wisła Kraków.

PSz
Falubaz

Piotrze w takim razie czekam na diabelskie krasnale chaosu. Czyli arok do zastanowienia. Choc moze wezmiesz doc lub de. One tez wydaja sie niczego sobie.

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Eeee, CHD nie mają kuszników i pendanta.

No i kadajec się nie mieści
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Xier
Falubaz

Post autor: Xier »

Ale są pg z zasady :wink:
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja

PSz
Falubaz

No nie wiem co mi szykuje Piotr a ma podobno duży wybór. Jakoś instynkt podpowiedział mi że myślał o ChD:) Do turnieju sporo czasu więc dużo się może zmienić.

ChD dalej są mocne ale bez kadajca już jest lżej.

FLAME ON
@Garg
200 km to sporo ale mimo wszystko mam nadzieję że będziesz. Jak zauważyłem, ciekawe czy tylko ja, Piotr lubi się rozpalać z swoimi twierdzeniami. Musisz/my mu wybaczyć. :)

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Czy DoW są dopuszczone na tym turnieju?
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

regulamin pisze:Dopuszczone listy armii:
Wszystkie armie dopuszczone przez Listę Sędziowską.
@Garg
Nie pierdol, i nie obrażaj się na takie "mizi=mizi". Prawda jest taka, że pewnie znów przepileś całą kasę ;D
Ostatnio zmieniony 5 gru 2012, o 21:13 przez Gremlin, łącznie zmieniany 1 raz.
xYz

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

DoW są dopuszczone czy nie bo to nie jest jasne dla mnie .
Obrazek

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

Gremlin pisze: @Garg
Nie pierdol, i nie obrażaj się na takie "mizi=mizi". Prawda jest taka, że pewnie znów przepileś całą kasę ;D
dokładnie! co z Ciebie za góral skoro jakiś krakus powiedział Ci parę słów a Ty od razu w pisk i fochy. Stawaj męznie i przyjmij to na nieogoloną klatę :D ;) To daj kasę bratu Gremlin :P
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

PSz
Falubaz

W najnowszych z 3.12.2012 pisze że coś tam z Dogsów jest dopuszczone.

Bierz smoka, bierz smoka. Znam tylko jego i mangili :)

ODPOWIEDZ