Big Boyz - Pre DMP - Polcon 30-31 sierpnia
Od rana do wieczora.
Macie czas 10.00-22.00.
Wieczorem jest pare atrakcji wiec moze lepiej wczsniej skonczyc i sie rozejrzec po konwencie, w przerwie tez zreszta mozna wyhaczyc jakis konkurs czy prelekcje
Macie czas 10.00-22.00.
Wieczorem jest pare atrakcji wiec moze lepiej wczsniej skonczyc i sie rozejrzec po konwencie, w przerwie tez zreszta mozna wyhaczyc jakis konkurs czy prelekcje

"Ktokolwiek ośmieli się podnieść rękę na Stowarzyszenie Bazyliszek,
niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."
GL&HFMalal pisze:Liczyc tez nie umiesz3x lord to 3 hero mniej;p smok to kolejny hero mniej wiec tylko bsb zostanie;p
Vampire Lord 0-1
Może uda mi się pobić samego karabina w ilości karabinów(może 10 wycisne)
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
- 4 karabiny
- Beast from the East
DokładnieMalal pisze:Sylvania nie ma ograniczen na Lordow

WAŻNE
Muszę być jutro w pracy. Będę dopiero w piątek wieczorem - proszę kogoś o przejęcie kontroli nad tym wydarzeniem. Za kilka godzin wrzucę list graczy - jest jakies 20 osób więc nie będzie to wielki problem organizacyjny.
Przepraszam wszystkich.
Muszę być jutro w pracy. Będę dopiero w piątek wieczorem - proszę kogoś o przejęcie kontroli nad tym wydarzeniem. Za kilka godzin wrzucę list graczy - jest jakies 20 osób więc nie będzie to wielki problem organizacyjny.
Przepraszam wszystkich.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Mnie niestety nie będzie. Robię za transport drużyny, a to wyklucza zjawienie się w czwartek z rana.
A licky boom boom down!!!
Mam prosbe do osoby ktora przejmie od Jankiela obowiazki.
Bede jutro napewno ale dopiero od 17, tak ze wpiszcie mnie na liste graczy, a jak bedzie nieparzyscie to nie bedzie problemu ale jak bedzie parzyscie to jak mozecie to niech ktos poczeka to zacznie zemna o 17.
No chyba ze nieznajdzie sie nikt do przejecia obowiazkow to moge ja sie tym zajac ale od 17
pozdro
Bede jutro napewno ale dopiero od 17, tak ze wpiszcie mnie na liste graczy, a jak bedzie nieparzyscie to nie bedzie problemu ale jak bedzie parzyscie to jak mozecie to niech ktos poczeka to zacznie zemna o 17.
No chyba ze nieznajdzie sie nikt do przejecia obowiazkow to moge ja sie tym zajac ale od 17
pozdro
No to jak tam z tym turniejem??
Kto w końcu będzie grał? Bo nie wiem komu challenge rzucić
Dawać listę ofiar!
ps. Czy przejdzie małe nadużycie i maneatersi zajęliby 1 slot rare? Bo nie mam skąd wziąć pajączków, to bym sobie jeszcze drugi oddział trolli wstawił
Kto w końcu będzie grał? Bo nie wiem komu challenge rzucić

Dawać listę ofiar!
ps. Czy przejdzie małe nadużycie i maneatersi zajęliby 1 slot rare? Bo nie mam skąd wziąć pajączków, to bym sobie jeszcze drugi oddział trolli wstawił

Bedziemy wszyscy na miejscu i jakos to ogarniemy, nie ma stresunku.
"Ktokolwiek ośmieli się podnieść rękę na Stowarzyszenie Bazyliszek,
- 4 karabiny
- Beast from the East
Ja niestety odpadam team na DMP się rozpadł