Idzie zima Ciupaga głupców ścina! 15 XII 2012 VANAHEIM
Re: Idzie zima Ciupaga głupców ścina! 15 XII 2012 VANAHEIM
Mnie niestety nie bedzie - skresl mnie z lity grajacych.
Wez Gremlin blaszki dla mnie - postaram sie po nie wpasc
Wez Gremlin blaszki dla mnie - postaram sie po nie wpasc
Ok, wezmę i kółko
xYz
Póki co występuja pewne logistyczne trudności z transportem pucharu dla zwycięzcy naszej małej LIGI. Dyplomy będa na 100%. Zatem w najgorszym wypadku puchar wręczony będzie na najbliższym turnieju w styczniu!
Up listy zgłoszonych - Garg jest chory, albo pije ;d, więc go nie bedzie
Up listy zgłoszonych - Garg jest chory, albo pije ;d, więc go nie bedzie
xYz
Kosa vs Pantrer rzucamy sobie challange w pierwszej bitwie co skutkuje remisem 10:10 no chyba, ze wyrobimy się na rozpoczęcie tura
Poszłyście bezemnie
Wisła Kraków.
Bardzo fajny turniej
Dzięki wszystkim przeciwnikom za bitwy: Piotrowi, Xierowi, Oposowi i Kosie. Kosie gratuluję wyszarpanego zwycięstwa w ostatniej bitwie No i mam nadzieję że wkońcu się wyśpi
Cieszę się bardzo że udało mi się wygrać ligę Ciupagi
Gremlin - bardzo dobra organizacja, tylko te formaty
Dzięki wszystkim przeciwnikom za bitwy: Piotrowi, Xierowi, Oposowi i Kosie. Kosie gratuluję wyszarpanego zwycięstwa w ostatniej bitwie No i mam nadzieję że wkońcu się wyśpi
Cieszę się bardzo że udało mi się wygrać ligę Ciupagi
Gremlin - bardzo dobra organizacja, tylko te formaty
Wisła Kraków.
Wyniki dzisiejszego turnieju:
1.Kosa
2.Gremlin
3.Suchy
4.Xier
5.Sevi
6.Legion
7.Dydu
8.PiotrB
9.Hypnotic
10.Opos
11.Panterq
12.Tyczka
13.Syraf
14.Viking
Dzięki wszystkim, ktorym udało sie przybyć i zagrać. Klasyfikacja końcowa, jak i więcej stafuu postaram sie wrzucic jeszcze dzisiaj, ale nie obiecuje ;p. Z mojej strony raz jeszcze prazpraszam, że puchar niedojechał. Byc będzie!
1.Kosa
2.Gremlin
3.Suchy
4.Xier
5.Sevi
6.Legion
7.Dydu
8.PiotrB
9.Hypnotic
10.Opos
11.Panterq
12.Tyczka
13.Syraf
14.Viking
Dzięki wszystkim, ktorym udało sie przybyć i zagrać. Klasyfikacja końcowa, jak i więcej stafuu postaram sie wrzucic jeszcze dzisiaj, ale nie obiecuje ;p. Z mojej strony raz jeszcze prazpraszam, że puchar niedojechał. Byc będzie!
xYz
też widziałem i nawet się smiałem z tej figurki prosiako-guźca
a jak ogólny ranking ligi ciupagi?
a jak ogólny ranking ligi ciupagi?
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie:
Paweł poszukuje swojego guźdźca, czy dana im będzie wspólna przyszłość?
Czy Pumba się odnajdzie?
Btw, w sklepie najprawdopodobniej została moja deseczka do przenoszenia modeli (tym razem ta bez vlepek Wisły) - proszę nie wyrzucać!
Paweł poszukuje swojego guźdźca, czy dana im będzie wspólna przyszłość?
Czy Pumba się odnajdzie?
Btw, w sklepie najprawdopodobniej została moja deseczka do przenoszenia modeli (tym razem ta bez vlepek Wisły) - proszę nie wyrzucać!
Wisła Kraków.
Dziękuję przeciwnikom...Seviemu za to ,że mnie pokarał i zabił mi generała oddziałem w scoucie który sam mu poleciłem ,Tyczce za to ,że gra była bez ciśnienia , Dydowi za to ,że w ostatniej turze jego teremen zechciał zabić 11 moich warriorów (więcej się nie da ) , oraz Oposowi za to ze chciał zdać milion breaków i panik na 4 i 5...graty!
Format turnieju beznadziejny - ja nie mogę się odnaleźć w takich punktach - zresztą inni chyba też mieli ten problem.
Mam nadzieję ,że to doświadczenie mamy już za sobą.
Oczywiście graty dla zwycięzcy ligi - Seviego - największego wśród Ogrów! ...
Na tym kończy się dla mnie turniejowy rok 2012 w WFB. Dziękuję wszystkim z którymi grałem !
PS. Ta deseczka to moja wina więc jak się nie znajdzie w V to przyjedziemy z ekipą i pomożemy szukać!
Legion rządzi ,legion radzi ,legion nigdy Cię nie zdradzi!
AVE!
Format turnieju beznadziejny - ja nie mogę się odnaleźć w takich punktach - zresztą inni chyba też mieli ten problem.
Mam nadzieję ,że to doświadczenie mamy już za sobą.
Oczywiście graty dla zwycięzcy ligi - Seviego - największego wśród Ogrów! ...
Na tym kończy się dla mnie turniejowy rok 2012 w WFB. Dziękuję wszystkim z którymi grałem !
PS. Ta deseczka to moja wina więc jak się nie znajdzie w V to przyjedziemy z ekipą i pomożemy szukać!
Legion rządzi ,legion radzi ,legion nigdy Cię nie zdradzi!
AVE!