Dzikki'ego bolesne próby
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Dzikki'ego bolesne próby
Temu to nigdy nie dogodzisz
podstawki są niczego sobie, mogły by być tylko bardziej zgrane kolorystycznie ze sobą (tzn posypka - podstawka). Aż się łezka w oku kręci kiedy patrze na nich i wspominam jak to ja sam miałem podobnych 
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
Wynalazki wynalazkami, ale boki podstawek zostaw w spokoju - tam piasek, gruz, itp. nie są potrzebnedzikki pisze: A podstawki to nowy wynalazek GW zwany texture. Te żółte to posypka od GaleForce Nine.

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
kurde, dzikki, nie szkoda Ci kasy na takie wynalazki, które możesz sobie sam zrobić? Piasek masz w piaskownicy, posypkę możesz zrobić w dowolnych ilościach ze zwykłej korkowej podstawki... Quidamcorvus ponadto stosuje ziemię do kwiatków... Wierz mi - to wszystko jest tańsze od tych wynalazków, a wygląda co najmniej równie dobrze (imho o wiele lepiej), niż te same rzeczy nabyte za ciężką kasę...dzikki pisze: A podstawki to nowy wynalazek GW zwany texture. Te żółte to posypka od GaleForce Nine.
Prawda, idzesz do piaskownicy ze sloiczkiem i zabierasz patrzac czy nikt nie idzesmiejagreg pisze:kurde, dzikki, nie szkoda Ci kasy na takie wynalazki, które możesz sobie sam zrobić? Piasek masz w piaskownicy, posypkę możesz zrobić w dowolnych ilościach ze zwykłej korkowej podstawki... Quidamcorvus ponadto stosuje ziemię do kwiatków... Wierz mi - to wszystko jest tańsze od tych wynalazków, a wygląda co najmniej równie dobrze (imho o wiele lepiej), niż te same rzeczy nabyte za ciężką kasę...dzikki pisze: A podstawki to nowy wynalazek GW zwany texture. Te żółte to posypka od GaleForce Nine.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Powiem tak - stało, więc wziąłem na spróbowanie.Nakłada się dobrze, szybko zasycha. Jestem w fazie eksperymentowania
Chętnie słucham sugestii, które będę chciał też wypróbować (jak tylko nie będę w pracy). Na stestowanie mam jeszcze pastę Vallejo.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
co tam dzikki, żeś się zamknął i się nie ujawniasz
Dawaj kolejne prace
We want more

My chciec krasnoluda!!!smiejagreg pisze:co tam dzikki, żeś się zamknął i się nie ujawniasz![]()
![]()
Dawaj kolejne prace
We want more
![]()
![]()
![]()
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ja korzystam z Photoshopa - dla mnie jest wystarczająco wygodny i fajnie się od jakiegoś czasu przerzuca z niego fotki do bordera...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
No widzisz, jak Cię przycisnąć, to się okazuje, że jednak mozna
. Całkiem przyjemni minersi.Skórkę bym rozjaśnił na policzkach i nosie jakimś jasnym cielistym,po czym zwashowałbym twarz ogryn fleshem. Potem - jeśli chęć jest - można wyciągnąć rozjaśnienia dwarf fleshem i jasnym cielistym, choć niekoniecznie. Świeczki wyszły całkiem fajnie.
A maszynka - bardzo ładnie zrobiony stary złomiak
. Tak trzymać...
A maszynka - bardzo ładnie zrobiony stary złomiak
Myślałem o rozjaśnianiu jak skończę całą paczkę metalowych krasi górników. Teraz robię prospectora korzystając z gamezonowego bohatera. A zaraz dorzucę kilku orczych "hopakuf" w wersji cyber-piraci.

Ostatnio zmieniony 16 gru 2012, o 11:07 przez dzikki, łącznie zmieniany 1 raz.
I mamy znaczącą postać między krasiowymi górnikami. Lubię go, bo jest wielkościowo zgodny z pozostałymi (tymi od gw) - może nieco szczuplejszy.

Ostatnio zmieniony 16 gru 2012, o 11:03 przez dzikki, łącznie zmieniany 1 raz.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dzikki - pokombinuj z robieniem fotek, bo te są nie do przyjęcia po prostu...
Ujmę to tak - póki co, musi być, jak jest. Przyjdą święta, czas wolny, to i będę mógł go pomarnować na fotki. I coś może wyjdzie. Obecnie każdą wolną chwilę na hobby poświęcam malowaniu. Bo jak na razie to mam 11 miners'ów wliczając muzyka i prospectora a jeszcze czeka na mnie sztandarowy + sztandarowy z gamezone'a oraz dwóch górników. Nie wspomnę o tym,że czeka na mnie duuużo innych figsów. Poza tym maluje na dwie ręce ;] - jak schną kraśki to robię orki.Silvestro pisze:A ja bym poprosił o poprawę wszystkich fotek
UU kto co woli ale ja bym sie wolal skupic na jednym modelu naraz niz na kilkudzikki pisze: Poza tym maluje na dwie ręce ;] - jak schną kraśki to robię orki.