smiejagreg pisze:Arsenal nie przestaje dołować.

Jak tam Grzesiu, wróżką nie będziesz.

Awans na 3 miejsce w tabeli się szykuje.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
smiejagreg pisze:Arsenal nie przestaje dołować.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Racja, kumpel z Londynu na skypie mnie zwałował.smiejagreg pisze:Co Ty z tymi miejscami Arsenalu - są na 5 miejscu przecie...
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Ta siara to subiektywizm.smiejagreg pisze: Takich ludzi Arsenal miał (VP), ale jakoś musiał sprzedać i to do MU. Normalnie siara na całego
No pewnie, że subiektywizmSiweusz pisze:Ta siara to subiektywizm.smiejagreg pisze: Takich ludzi Arsenal miał (VP), ale jakoś musiał sprzedać i to do MU. Normalnie siara na całego
Ja nie narzekam.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Ja też gdzieś tak, a pomimo to nie mogę się przyzwyczaić za choleręLoudLord pisze:Arsenalowi kibicuję od roku pańskiego 1986. Efekt? Arytmia serca i częstoskurcze napadowe tegoż. Każdy kibic Arsenalu powinien mieć solidnego kardiologa...
Ja pisałem o znajomości przepisów sędziowskich i bardziej ogólnie, bo chyba nie mamy na forum sędziego piłkarskiego.Pisz, Siweusz, co chcesz, że się nie znam, itp., itd.