kilka pytań o Chaos Dwarfy

Chaos Dwarfs

Moderator: esgaroth

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Re: kilka pytań o Chaos Dwarfy

Post autor: PiotrB »

Laik pisze:Przetłumaczę - póki nie kupiłem sobie chadecji, póty narzekałem że jest przegięta :mrgreen:...

właściwie to dostałem - ale tak właśnie było :)... osobiście nie wyobrażam sobie takiej gry ,żebym mógł przegrać z Chdkami grając Imperium... :) Ale moja wyobraźnia jest mała :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
malfoj
Falubaz

Post autor: malfoj »

Widocznie nie grałeś z kimś dobrym .

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

dokładnie to, że nie umiesz nią grać wcale nie znaczy, że nie jest przegięta...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

pożyczę - zagrajcie - potem porozmawiamy - większość gadek wokół chdeków to niestety mity ...
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

no np mitem było to jak od Kada'ia odbiła się cała armia imperium widział na własne oczy...
z przodu demisie, z boku IC a z drugiego kolejne demisie efekt? masakra biednego imperium.
Ludzie narzekali, że -1 do wounda w kadaia jest za mocne to co zrobił FW zmienił zasady na jeszcze bardziej gięte... normalnie bomba.

Awatar użytkownika
cichy
Oszukista

Post autor: cichy »

Chore jest to, że całą metę singlowych turniejów definiują ograniczenia turnieju drużynowego! Chciałbym powrotu BP [-o< no ale nie o tym ta dyskusja.

W ogóle nie wiem skąd ta nagonka na ChD. Są dobre, ale nie górują nad innymi armiami i nie masakrują przeciwników na turniejach, nie dominują na podium, więc o co kaman?
no np mitem było to jak od Kada'ia odbiła się cała armia imperium widział na własne oczy...
z przodu demisie, z boku IC a z drugiego kolejne demisie efekt? masakra biednego imperium.
Ludzie narzekali, że -1 do wounda w kadaia jest za mocne to co zrobił FW zmienił zasady na jeszcze bardziej gięte... normalnie bomba.
A czemu imperium nie strzelało z dział? Po co w ogóle z nim emp w combat wchodzi?
Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

hmmmm dlatego ze kadai zaszarżował w swojej 2giej turze... (CHD zaczynało). Ile masz wystawień w CHD na 2400???

2 klocki piechoty/helena/kadai/maszyny/herosi... masz 6 wystawień duża szansa, że zaczniesz wtedy strzelasz po maszynkach i luz nadto kadai ma w koncu warda 4+ więc też nie jest powiedziane, że go ustrzelisz.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

i to ja nie umiem grać:) nigdy w życiu nie wchodziłem w CC z kadajem - chyba ,że bsbkiem +1 AS przerzutem i wardem na ogień i zwierzaczek się sypał... zawsze mam mobilnego herosa z wardem na ogień - tobie też radzę :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Xier
Falubaz

Post autor: Xier »

Ludzie nie umieją z czymś grać to płaczą, K'daaia wystarczyło odgiąć ma freenzy to by ture stracił ...
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

hmmmm abstrachując, że w bestiach to nie możliwe to oki...
Xier mega pomysł tylko cholera on ma terror a takie psy czy harpie mają ld5...
A co się stanie jak ten twój kowboj dostanie z helupy albo rakiety?? już gorzej nie :mrgreen: poza tym taki kowboj ma 2 woundy obawiam się, że spadnie prędziej czy później.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Xier pisze:Ludzie nie umieją z czymś grać to płaczą, K'daaia wystarczyło odgiąć ma freenzy to by ture stracił ...
I to jeszcze marudzi Przemcio mając 3 oddziały harpii... Lemoniada i bąbelki a nie figurki...
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Xier
Falubaz

Post autor: Xier »

Przemcio myślałem że gadamy o Imperium?

Po za tym jest coś takiego jak gen + bsb
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja

Awatar użytkownika
cichy
Oszukista

Niech banują co chcą, byle nie całą armiię. Ja chcę grać parszywymi pokurczami zagłady! :twisted:

Awatar użytkownika
Denis
Falubaz

Post autor: Denis »

Rok temu też było pieprzenie że tej armii nie będzie a jakos cały czas nia gram więc obstawiam ze to znowu się obejdzie bo jak wiece w AR jest sporo os a wystarczy wiekszosc
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”

Death Note

Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688

Awatar użytkownika
malfoj
Falubaz

Post autor: malfoj »

Kadai nie jest przegięty wg mnie jest sporo odpowiedzi na niego word 2+na ogien i kadai do końca będzie zajęty cannony tez dają rade jesli widzą. Nie powinni go banować .

Awatar użytkownika
RedScorpion
Falubaz

Post autor: RedScorpion »

Czy dobrze rozumiem, że na obecne(stare) Euro hellcannon nie liczy się do limitu 4 maszyn? Jest potworem a nie maszyną w końcu.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

RedScorpion pisze:Czy dobrze rozumiem, że na obecne(stare) Euro hellcannon nie liczy się do limitu 4 maszyn? Jest potworem a nie maszyną w końcu.
Jest strzelającą templatką. Liczy się do limitu maszyn.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
RedScorpion
Falubaz

Post autor: RedScorpion »

Racja, dzięki.

Awatar użytkownika
cichy
Oszukista

Jeśli chodzi o maszyny to cała załoga musi być na swoich podstawkach tak? Bo na stronie FW część jest na maszynie, a w magmie nawet cała.

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Dlatego, że produkty FW są na lawetach (opcjonalnych w AL.....), a trudno, żeby pomykały za składem kolejowym :D
Obrazek

Chłopska Bretka ;) : W/R/P: 4/2/4

ODPOWIEDZ