Pytanie o Snotling Pump Wagon
Moderator: Kołata
Pytanie o Snotling Pump Wagon
Czy po ruchu SPW mogę zrobić nim pivota tak jak to jest z rydwanami czy też musi kończyć zorientowany do kierunku swojej jazdy?
moim zdaniem piwot robi przy okresleniu kierunku ruchu, jedzie porosto i tak staje (ewentualnia wpada w cos), piwota po ruchu juz nie ma
odkad pamietam to zawsze sie tak gralo, ale przepisu konkretnego nie przywolam, zwlaszcza ze w robocie jestem... moze ktos bardziej kompetentny sie wypowie:)
odkad pamietam to zawsze sie tak gralo, ale przepisu konkretnego nie przywolam, zwlaszcza ze w robocie jestem... moze ktos bardziej kompetentny sie wypowie:)
Za to jaki klimat ma ta maszynka... nie mozna wszystko oceniać po skuteczności bo nie tylko to się liczyQbas pisze:Chyba mimo wszystko płacić 40 punktów/model za coś, co jedzie nie wiadomo ile i gdzie (jeszcze wjedzie nam w szeregi ) to ciutek dużo
punkty to zaden problem,zawsze mozna wygenerowac 10% pktow na jednostki 4fun i to nijak nie wplywa na przebieg rozgrywki(przynajmniej w armii masowej)Chyba mimo wszystko płacić 40 punktów/model za coś, co jedzie nie wiadomo ile i gdzie (jeszcze wjedzie nam w szeregi ) to ciutek dużo
problem w tym ze w 7ed jeszcze bardziej tloczno jest w slotach,ciezko znalezc miejsce-zwlaszcza ze koszt taki sam jak doom divera
Hej, ale nie zapominajcie o tych wspaniałych 2D6 hitach (co prawda z S4, no ale zawsze coś ). IMO bardzo dobry (szczególnie w ilości 2) na H. Elfy - impakty przed ASF to dobra rzecz szczególnie na T3 słabych elfików . U mnie potrafiły się spłacić a i funowo wygląda unit .
jesli odciagniesz te salwy od RBT to juz sie splacil