Oooo! Fanatyk, ale Cię promocja cmoknęła. Może zmień rangę z "Kradziej" na "max model".max pisze:opublikuj na twoj wzor do nurgla cos ulepic mozna ]:-> wiec jak by co to dawajKatylina pisze:Wkurzcie mnie opublikuję całą serię zdjęć.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Oooo! Fanatyk, ale Cię promocja cmoknęła. Może zmień rangę z "Kradziej" na "max model".max pisze:opublikuj na twoj wzor do nurgla cos ulepic mozna ]:-> wiec jak by co to dawajKatylina pisze:Wkurzcie mnie opublikuję całą serię zdjęć.
Eee tam cycki już maPijak pisze:Wyznanie jak wyznanie gorzej jak ciecie będzie głębsze i zostanie mu tylko zmiana płci.![]()
Nie. Wiele osób mi to zarzucało - ale nie depiluje. Błyszczą się od tłuszczu.TruePunk pisze:fanatyk... depilujesz nogi? :>
Wyznanie czy narodowość?Wych pisze:I nie bales sie tak nago ?Katylina pisze: Podstawki pod regimenty.Wiesz, jeden falszywy ruch i niechcacy zmieniasz wyznanie
Chcesz possać suty?TomCio pisze:Eee tam cycki już maPijak pisze:Wyznanie jak wyznanie gorzej jak ciecie będzie głębsze i zostanie mu tylko zmiana płci.![]()
.
Ej, czekaj...Tiger Brown pisze:Oooo! Fanatyk, ale Cię promocja cmoknęła. Może zmień rangę z "Kradziej" na "max model".
Taaa, tak na prawde to jeszcze ci nie rosnąNie. Wiele osób mi to zarzucało - ale nie depiluje. Błyszczą się od tłuszczu.
Chcesz possać suty?
Obawiam się, że Kapitan Hak nie byłby za! Jankielowi także mogłoby się to nie spodobać.Tomash pisze: Ninejszym oświadczam, że w ramach dyskryminacji płci brzydkiej, swoje niezbyt-ubrane zdjęcia mogą zamieszczać tylko forumowe damy: Yudokuno, Skavenblight i Gilda
bez przesadyTomash pisze:Daję Ci słowo, że jak to zrobisz i już odzyskam wzrok, dostaniesz bana jak stąd do KoluszekKatylina pisze:Wkurzcie mnie opublikuję całą serię zdjęć.
Ninejszym oświadczam, że w ramach dyskryminacji płci brzydkiej, swoje niezbyt-ubrane zdjęcia mogą zamieszczać tylko forumowe damy: Yudokuno, Skavenblight i Gilda
bez przesadyTomash pisze:Daję Ci słowo, że jak to zrobisz i już odzyskam wzrok, dostaniesz bana jak stąd do KoluszekKatylina pisze:Wkurzcie mnie opublikuję całą serię zdjęć.
Ninejszym oświadczam, że w ramach dyskryminacji płci brzydkiej, swoje niezbyt-ubrane zdjęcia mogą zamieszczać tylko forumowe damy: Yudokuno, Skavenblight i Gilda
nie ma strachu, zadna zdegenerowana dziewoja Cie nie uwiedzie.Roman Lord of the Druchii pisze:ok spoko.....
......chciałem się tylko upewnić
Ban to się tobie należy za całokształt misiu uszaty i za opinie jakie wystawiasz. Posrany temat - to nie zaglądaj. No, chyba że sam jesteś posrany, ale to już nie nasza wina.Roman Lord of the Druchii pisze:bez przesadyTomash pisze:Daję Ci słowo, że jak to zrobisz i już odzyskam wzrok, dostaniesz bana jak stąd do KoluszekKatylina pisze:Wkurzcie mnie opublikuję całą serię zdjęć.
Ninejszym oświadczam, że w ramach dyskryminacji płci brzydkiej, swoje niezbyt-ubrane zdjęcia mogą zamieszczać tylko forumowe damy: Yudokuno, Skavenblight i Gilda![]()
rozumiem, że nie trzeba tu zaglądać, ale imo jest to ostro posrany temat, a prowokacja do zamieszczania pewnych zdjęć nie jest na miejscu. możecie sobie privy powysyłać z gołymi kolanami itd.
cała battlowa polska nie musi wcale tego oglądać.
btw temat to pokaż paszczękę. bny dla pokazujacych nogi