BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki wyniki str. 1
Re: BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki
Nie trolluj ludzi.
Ciężko planować weekend na coś, co nie wiadomo czy będzie masterem... Bazyliszek może przecież odpaść, konkurencja jest zaciekła.
Jestem po małym turnieju na zasady bazyliszków. Nie wiem czy to jest miarodajne bo grało tylko ok 10 osób w dodatku większość poza jakimiś masterowymi mega rozkminami ale u nas wszyscy wzięli italiano Nie twierdzę że jest przegięty, po prostu tak jakoś wyszło :p
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Loder wyłącza zasadę na 4+ a potem ginie, za duże ryzyko na nim grać.
Italiano faktycznie jest syty, z perspektywy grania ofensem d6 do przodu jest ciekawsze od innych opcji oferowanych przez bazyliszki.
pozdrawiam
Furion
Italiano faktycznie jest syty, z perspektywy grania ofensem d6 do przodu jest ciekawsze od innych opcji oferowanych przez bazyliszki.
pozdrawiam
Furion
co do Italiano, fakt, troche za miekki, moze dac mu AS na 3+ ? to jzu by bylo naprawde ok, i bl by to zbalansowany bazyliszek.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
wiec chyba lepiej zboostowac inne bazyle, bo jak narazie jak iwdac, wszystkei armie naporowe bbeda braly italiano, a chyba nie o to chodzi zeby 3/4 stolow mialy ttego samego bazyla ?
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Dałeś się podpuścić dla Rełosia?Kalesoner pisze:Nie widzę powodu, zeby boostować najbardziej oczywistego dla większości bazyla.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Klops, wiem, że ciężko pracowałeś na swojego bazyliszka, ale nie dumaj tak nad nim. Niezdrowo Ci to wyjdzie.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Zazdrość to bardzo zła cecha, WojtuśWojtuśŚ pisze:Klops, wiem, że ciężko pracowałeś na swojego bazyliszka, ale nie dumaj tak nad nim. Niezdrowo Ci to wyjdzie.
Lidder pisze:Zazdrość to bardzo zła cecha, WojtuśWojtuśŚ pisze:Klops, wiem, że ciężko pracowałeś na swojego bazyliszka, ale nie dumaj tak nad nim. Niezdrowo Ci to wyjdzie.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Gram defensem i też wezmę Italiano bo jest to obecnie jedyny sensowny wybór...Furion pisze:Loder wyłącza zasadę na 4+ a potem ginie, za duże ryzyko na nim grać.
pozdrawiam
Furion
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Ciężko mi to przyznać, ale obsysam
Twoj lodder.. no cóż, w końcu jego nazwa zobowiązuje do tego, żeby ssałLidder pisze:Ciężko mi to przyznać, ale obsysam
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
NieprawdaLaik pisze:Gram defensem i też wezmę Italiano bo jest to obecnie jedyny sensowny wybór...Furion pisze:Loder wyłącza zasadę na 4+ a potem ginie, za duże ryzyko na nim grać.
pozdrawiam
Furion
W zależności do jakiej rozpiski Żabka, Pocahotas i Pulpet też mają zastosowanie, a w szczególności jeden z nich ma tę moc, kóra może zmienić losy całej bitwy.