BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki wyniki str. 1
Re: BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki
A niech sobie poprawiają kiedy chcą, ważne że organizacyjnie są super, nie jak niektóre ośrodki.
mam 2 pytania.
1. czy bsb MUSI mieć widoczny sztandar aby był wystawiony jako bsb?
2. czy hero na juggerze w wochu jezdzi na 50x50 czy moze jezdzic na 50x75 aby pasował do oddziału?
2. czy hero na juggerze w wochu jezdzi na 50x50 czy moze jezdzic na 50x75 aby pasował do oddziału?
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Ad 1. TaksYsek pisze:mam 2 pytania.
Ad 2. Bohater na Jagalu (;P) w Wochu śmiga na 50 x 75.
Dymitr Kochanie dziękuję za to, że jesteś takim uroczym i pomocnym sidekickiem ;P
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Czy wystawienie Bazyliszka jest obowiązkowe?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Kalesoner pisze:Z Bunga Bunga można wejść do domku jesli dojdzie do niego pierwszy szereg (aczkolwiek na serbskich euromapkach jest to niemożliwe, domki są w połowie stołu), można wykonać ruch tylko do przodu, nie można ruszyć się mniej niż wypadnie na kostce. Random mv może w swojej pierwszej turze wejść w kontakt z przeciwnikiem nawet po bunga bunga.
W pierwszym poście zmiany:
- ustalony format na "stare" euro jesli nie wyjdzie nowy AR do 4.01.2013
- 3W dla Lodera, Poisony dla Penta, alternatywny model dla Pocahontas, nerf dla Italiano
- poprawione zasady Bazyliszków - rzeczy o które najczęściej pytaliście zostały wpisane w ich zasady
- dodane faq Bazyliszków
- serbskie mapki
@ Śmiechu - wolę skiterlip na Żabkie
- ustalony format na "stare" euro jesli nie wyjdzie nowy AR do 4.01.2013
- 3W dla Lodera, Poisony dla Penta, alternatywny model dla Pocahontas, nerf dla Italiano
- poprawione zasady Bazyliszków - rzeczy o które najczęściej pytaliście zostały wpisane w ich zasady
- dodane faq Bazyliszków
- serbskie mapki
@ Śmiechu - wolę skiterlip na Żabkie

UP na pierwszej stronie.
Wzmocnienie dla Pocahontas! + kolejne FAQ do niego.
Zmiana zasięgu blowpipe Żabki.
Zmiana zasad Lodera (działa na 3+, nie wyłącza unbreakable) + FAQ do niego
Przez święta miałem czas usiąść nad Bazylami. Mam nadzieję, że obecne zmiany wprowadza więcej ładu w ich zasadach i sprawią, że różne Bazyle będą bardziej konkurencyjne względem siebie.
Lazur, raz na grę.
Wzmocnienie dla Pocahontas! + kolejne FAQ do niego.
Zmiana zasięgu blowpipe Żabki.
Zmiana zasad Lodera (działa na 3+, nie wyłącza unbreakable) + FAQ do niego
Przez święta miałem czas usiąść nad Bazylami. Mam nadzieję, że obecne zmiany wprowadza więcej ładu w ich zasadach i sprawią, że różne Bazyle będą bardziej konkurencyjne względem siebie.
Lazur, raz na grę.