Dobry polski sklep internetowy z figurkami

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Re: Dobry polski sklep internetowy z figurkami

Post autor: Duderson »

Akurat GW to poważna firma, więc nie ma się czego obawiać. A jak ukradną ci hasło do Paypala, to konsekwencje są takie same jak kradzież danych karty.
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

Awatar użytkownika
Fafnir
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Fafnir »

W mbanku można sobie limit takich transakcji internetowych ustawić i nawet jak ktoś zdobędzie numer karty to i tak nie zaszaleje bo będzie mógł zrobić zakup do wysokości tego limitu.

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

Karlito pisze:Bez karty nic nie załatwisz, chyba że często bywasz w Wawie, wtedy możesz za Mail Order zapłacić gotówką w sklepie GW, w Złotych Tarasach.
jak i w większości sklepów, które mają produkty GW i ściągają MailOrder
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

PiotrB pisze:Jak jak widzę sklep który chce od mnie numer karty oraz nr bezpieczeństwa TO OMIJAM GO SZEROKIM ŁUKIEM! I wam też to radzę - płacę tylko tam gdzie jest PayPal ,DotPay czy inne (te instytucje biorą kasę za pośrednictwo ale chronią nasze dane)... podawanie numeru karty w internecie jest proszeniem się o kłopoty...uwierzcie staremu :)
dlatego polecam uzywac e-karty (mam taka z mbanku).
musisz ja najpierw doladowac by moc wykonywac jakiekolwiek operacje w internecie.
nawet jesli ktos zabierze ci numery to i tak nic nie zdziala bo nic na niej nie ma.
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
szirer
Kontakt:

Post autor: szirer »

Karlito pisze:Gnom jako jedyny na tą chwilę ma bardzo konkurencyjne ceny wobec sklepu, moim zdaniem, do tej pory nie do pobicia, czyli Areny.

Od Areny to nawet ja mam taniej na jaskinitrolla przy zakupach powyżej 300 zł ;)

Awatar użytkownika
Karlito
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Karlito »

szirer pisze:
Karlito pisze:Gnom jako jedyny na tą chwilę ma bardzo konkurencyjne ceny wobec sklepu, moim zdaniem, do tej pory nie do pobicia, czyli Areny.

Od Areny to nawet ja mam taniej na jaskinitrolla przy zakupach powyżej 300 zł ;)
No trochę Cię poniosło, właśnie sprawdziłem i przy 3ech pudłach Warriorów i 3ech Maruderów w Arenie płacę o ponad 40 zeta taniej :wink:
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454

Awatar użytkownika
szirer
Kontakt:

Post autor: szirer »

bo nie policzyles zniżki która ci się naliczy ;) choć rzeczywiscie widzę że arena cos zeszła troche z cenami bo wczesniej mialem to tak policzone żeby było taniej a teraz wyjdzie ok 15 zl drożej ;) generalnie ja tam zawsze jestem otwarty na negocjacje w sprawach cenowych wystarczy do mnie napisać hehe ;)

Awatar użytkownika
minosso

Post autor: minosso »

Zaqpilem figurki na gnomie przed swietami. Doszly. Bardzo szybko :D Ceny niskie obsluga mila wiec ZuKowo bedzie zamawiac :) Pozdrawiam i POLECAM. Powodzenia na POLSKIM RYNKU FIGURKOWYM

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Jeżeli towar mają na stanie (czyli najczęściej - w razie wątpliwości najlepiej zadzwonić)a zamówienie złożone jest do 16:00 to wszystko dotrze następnego dnia bo wysyłają kurierem :)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Post autor: Lechu »

Jeśli chodzi o ceny figurek to nie znalazłem tańszych niż w Gnomie. Ale widzę, że w Arenie mają za to farbki w bardzo przystępnych cenach :)

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

w styczniu farbki w Gnomie mają być w takich samych cenach jak figsy :)
(muszą się tylko z tym ogarnąć, w każdym razie warto na to poczekać)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

szeszej
Falubaz

Post autor: szeszej »

Znaczy się od trzech do dwustu złotych za jedną? :D

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Znaczy najtańsze figsy i najtańsze farbki.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

wy macie jakąś działkę ,że tak polecacie tego Gnoma? :mrgreen:
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Post autor: debelial »

Trzeba wspierać miejscówkę :)

@Cichy
Mudżahedin

Post autor: @Cichy »

Polecam JaskinieTrolla, świetny sklep. Obsługa na najwyższym poziomie, bardzo dobre ceny i profesjonalna obsługa.
Można spokojnie przyjechać do sklepu stacjonarnego, pograć z właścicielami (początkującym wypożyczają nawet armie do pogrania).
Chyba najprężniej rozwija się Magic (w którym widziałem że można kupić powymieniać się kartami).
Jak najbardziej na plus!

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Post autor: Loizok »

Wiem, że po części nie ten temat, ale zaryzykuję.
Nie wiecie może, jaka jest skala (wielkosć) figurek od Wargames Factory? Chodzi np o ten zestaw:
http://wargamesfactory.com/webstore/ham ... g-huscarls

Wydaje mi się, że te figsy skalą bardziej przypominają Lotra a nie Warhammera. Mieliście może styczność z nimi, albo innymi tej firmy?

Wargamer sprowadza wszystkie zestawy w całkiem kulturalnej cenie i zastanawiam się nad jednym.

InkubPendragon
Oszukista

Post autor: InkubPendragon »

Warlord Games, plastiki z angielskiej wojny domowej i kapitan z Mordheim

Obrazek

konie

Obrazek

Ogolnie to skala 28 mm, nie 28 mm "heroic" czy tam 32 mm jak sie ja zaczyna okreslac.
http://www.miniwojna.blogspot.com - gry bitewne i malowanie figurek

http://polskiefigurki.blogspot.com/ - wiadomości o polskich grach bitewnych, figurkach i akcesoriach do nich

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Post autor: Loizok »

Kurcze ale Warlord Games to chyba nie to samo co Wargames Factory :-k

InkubPendragon
Oszukista

Post autor: InkubPendragon »

Ops, mea culpa.

Obrazek

Obrazek

Generalnie, jesli nie zalezy ci na poprawnosci historycznej, to te figurki jakos tam moga byc. Ludzie narzekaja troche na plastikowosc poz. Jak w sieci poszukasz, znajdziesz sporo recenzji tych zestawow.
Srednia klasa srednia imho.
http://www.miniwojna.blogspot.com - gry bitewne i malowanie figurek

http://polskiefigurki.blogspot.com/ - wiadomości o polskich grach bitewnych, figurkach i akcesoriach do nich

ODPOWIEDZ