Polski Golden Demon
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Polski Golden Demon
Ma ktos moze foty figurek z GD ? Chociaz tych nagrodzonych ?? Jakby ktos wrzucil wyniki i foty to byloby fajnie - ludzie co nie byli zobaczyli by duzo mocnych prac , a ja z checia przekonalbym sie czy dobrze obstawialem...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
w takim razie czekam z niecierpliwościa na fotki. Mam nadzieje, że szybko sie pojawią...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Powiem tak - jeśli chodzi o ilość zgłoszeń to być może GD nie powalił na kolana, ale sam poziom momentami był wręcz nieprzyzwoicie wysoki i wyrównany. W niektórych kategoriach do końca nie bylow wiadomo jak wybrać i trzeba się było podeprzeć sprawdzonym, staropolskim głosowaniem.
Zwycięzcom gratuluję. Szczególnie gratuluję koleżance, która urzekła mnie swoim Rhinoxem
kilka godzin więcej nad figurką i mógł być Slayer Sword (tzn. Saber
)
Zwycięzcom gratuluję. Szczególnie gratuluję koleżance, która urzekła mnie swoim Rhinoxem

Stefanie to moze wiecej szczegolow podasz , skoro byles tak blisko ?
Skimmer dostał pierwsze w swojej kategorii, ale Slayer Sabre nie zdobył. Praca mimo to obłędna i świadcząca o naprawdę wysokim poziomie konkursu.
Zresztą jak wiele innych. Podpisuję się pod głosem Stefana pod Rhinoxem, ale dodam swoje - LOTR-owy Celeborn "z falką" zdjął mnie do parteru
Zresztą jak wiele innych. Podpisuję się pod głosem Stefana pod Rhinoxem, ale dodam swoje - LOTR-owy Celeborn "z falką" zdjął mnie do parteru

"Można pogłaskać naszego królika i nadać mu imię. Królik ma to w
dupie a państwu będzie miło" - Katalog z muzeum Igora Markina
dupie a państwu będzie miło" - Katalog z muzeum Igora Markina
Kto dostal Slayer Sworda ?
Pamietacie moze kto wygral w danej kategorii ?
Pamietacie moze kto wygral w danej kategorii ?
Czyzby znow jego beastmeny zachwycily sedziow ? 

Dzieki Szczurku za link... Dziwie sie bardzo , ze Imperator Perzana nie zajal zadnego miejsca na podium , a miazdzyl...
No i właśnieszczurek pisze:http://www.chestofcolors.com/cofc-postn ... 7997#47997

Ale przyznać muszę, że niektóre zdjęcia nawet w calu nie oddadzą kunsztuu niektórych figurek. Trzeba je było zobaczyć ... Vide Skimmer (nawet w środku miał grafiki) i Dioramka z gollumem (obejrzyście ją lekko od góry - prawie czuć świecący gdzieś powyżej księżyc)
Nie jest Gwusowska wiem i to pewnie dlatego ? Czy poziom malowania nie byl na tyle wysoki ?
P.S. Ten warrior priest za best single wfb , nie wyglada jakos miazdzaco... Duzo lepszy jest ork... Dziwi mnie , ze nie dostal nagordy kapitan chyba imperialny z mieczem i pistoletem - wydawal sie byc naprawde sycacy...
P.S. Ten warrior priest za best single wfb , nie wyglada jakos miazdzaco... Duzo lepszy jest ork... Dziwi mnie , ze nie dostal nagordy kapitan chyba imperialny z mieczem i pistoletem - wydawal sie byc naprawde sycacy...
1. Masz racjęZiemko pisze:Nie jest Gwusowska wiem i to pewnie dlatego ? Czy poziom malowania nie byl na tyle wysoki ?
2. Ork wg mnie był średni, inni sie uparli... priest obiektywnie był najlepszy technicznie