Polski Golden Demon

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Zablokowany
Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Polski Golden Demon

Post autor: Ziemko »

Ma ktos moze foty figurek z GD ? Chociaz tych nagrodzonych ?? Jakby ktos wrzucil wyniki i foty to byloby fajnie - ludzie co nie byli zobaczyli by duzo mocnych prac , a ja z checia przekonalbym sie czy dobrze obstawialem...

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Taaak koniecznie trzeba zobaczyć te figsy z wszystkich stron a nie tylko od frontu :P Trzeba przyznać ze było sporo zaje$%^&* prac ;)

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

w takim razie czekam z niecierpliwościa na fotki. Mam nadzieje, że szybko sie pojawią...

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Kapitan Hak powinien znaleźć jutro czas - dziś sporo łaził z aparatem, obcykując wszystko po kolei...

:oops: Sykstus, zapomnieliśmy Wam smsa wysłać...

No właśnie, youngbloodowy GD w kolorze złotym powędrował do Dębowej Tarczy! :D

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Skavenblight pisze: :oops: Sykstus, zapomnieliśmy Wam smsa wysłać...
"..ja wiedziałem ze tak będzie :? " NIc się eni stało :P To wygrał Eldaerski Skimmer czy Land Raider ?? Krótka piłka KTÓRY! Błagam o odpowiedź :P

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Sykstus pisze:
Skavenblight pisze: :oops: Sykstus, zapomnieliśmy Wam smsa wysłać...
"..ja wiedziałem ze tak będzie :? " NIc się eni stało :P To wygrał Eldaerski Skimmer czy Land Raider ?? Krótka piłka KTÓRY! Błagam o odpowiedź :P
Eldarski chyba nie przeszedł...

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

Powiem tak - jeśli chodzi o ilość zgłoszeń to być może GD nie powalił na kolana, ale sam poziom momentami był wręcz nieprzyzwoicie wysoki i wyrównany. W niektórych kategoriach do końca nie bylow wiadomo jak wybrać i trzeba się było podeprzeć sprawdzonym, staropolskim głosowaniem.

Zwycięzcom gratuluję. Szczególnie gratuluję koleżance, która urzekła mnie swoim Rhinoxem =D> kilka godzin więcej nad figurką i mógł być Slayer Sword (tzn. Saber ;) )
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Stefanie to moze wiecej szczegolow podasz , skoro byles tak blisko ?

Awatar użytkownika
Mikołak
Marnypopis
Kontakt:

Post autor: Mikołak »

Skimmer dostał pierwsze w swojej kategorii, ale Slayer Sabre nie zdobył. Praca mimo to obłędna i świadcząca o naprawdę wysokim poziomie konkursu.
Zresztą jak wiele innych. Podpisuję się pod głosem Stefana pod Rhinoxem, ale dodam swoje - LOTR-owy Celeborn "z falką" zdjął mnie do parteru #-o
"Można pogłaskać naszego królika i nadać mu imię. Królik ma to w
dupie a państwu będzie miło" - Katalog z muzeum Igora Markina

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Kto dostal Slayer Sworda ?
Pamietacie moze kto wygral w danej kategorii ?

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Nilgar »

Slayer Sabre wygrał Michał Lenarczyk. Bardzo się cieszę, że miecz został w Polsce i mam nadzieję, że tak pozostanie - wyzwania w kolejnych latach będą na pewno o wiele trudniejsze...
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Czyzby znow jego beastmeny zachwycily sedziow ? ;)

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Ziemko pisze:Czyzby znow jego beastmeny zachwycily sedziow ? ;)
No nie - tym razem Van Saarowie :)

Wyniki będą niebawem dostępne - razem ze zdjęciami, więc poproszę o jeszcze kilka chwil cierpliwości. Warto... ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Dzieki Szczurku za link... Dziwie sie bardzo , ze Imperator Perzana nie zajal zadnego miejsca na podium , a miazdzyl...

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

No i właśnie :)

Ale przyznać muszę, że niektóre zdjęcia nawet w calu nie oddadzą kunsztuu niektórych figurek. Trzeba je było zobaczyć ... Vide Skimmer (nawet w środku miał grafiki) i Dioramka z gollumem (obejrzyście ją lekko od góry - prawie czuć świecący gdzieś powyżej księżyc)
Obrazek

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Ziemko pisze:Dzieki Szczurku za link... Dziwie sie bardzo , ze Imperator Perzana nie zajal zadnego miejsca na podium , a miazdzyl...
1. Nie miażdżył

2. Zadaj sobie pytanie skąd ta figurka jest :?
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Nie jest Gwusowska wiem i to pewnie dlatego ? Czy poziom malowania nie byl na tyle wysoki ?

P.S. Ten warrior priest za best single wfb , nie wyglada jakos miazdzaco... Duzo lepszy jest ork... Dziwi mnie , ze nie dostal nagordy kapitan chyba imperialny z mieczem i pistoletem - wydawal sie byc naprawde sycacy...

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Ziemko pisze:Nie jest Gwusowska wiem i to pewnie dlatego ? Czy poziom malowania nie byl na tyle wysoki ?

P.S. Ten warrior priest za best single wfb , nie wyglada jakos miazdzaco... Duzo lepszy jest ork... Dziwi mnie , ze nie dostal nagordy kapitan chyba imperialny z mieczem i pistoletem - wydawal sie byc naprawde sycacy...
1. Masz rację

2. Ork wg mnie był średni, inni sie uparli... priest obiektywnie był najlepszy technicznie
Obrazek

Awatar użytkownika
Ashin
Wałkarz

Post autor: Ashin »

Poziom prac widzę był niezły choć założę się że foty nie oddają tego w całości. Chociaż miałbym uwagi co do kolejności na podium niemniej jednak Gratulacje dla zwycięzców !
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Zablokowany