Rozpa niemal identyczna z rozpa z MB , mianowicie :
Slann BSB , Divine Plague of Protection , War Baner , Plaque of Tepok , Diadem Of Power
Priest level 2 2xDS
Veteran LA , SH , GW , Sotek , Quetzl , Aura of Quetzl , Charm Of the Jaguar Warrior
60 Skinkow ( 30 pipy , 30 javeliny , 10 z javelinami scout)
4xkroxy
4xkroxy
3xkroxy
3xTerki
3xSalki
Moj nowy standard , ktory poki co sprawdza sie naprawde ladnie
Lizaki na Drakona
Moderator: Ziemko
Jedyne co bym zmienił to dał na slannie 3 spawningi: quetzla, soteka i choteca, a reszta jak już wczesniej udowodniles zajebista
Ja z moim zboczeniem zamieniłbym jedną trojke koxów na 2x4 terki
Zeby armia bardziej uniwerslana była i szybciej magow dopadała, a terki powodują to ze STank nie pivotuje tam gdzie chce
pzdr
Ja z moim zboczeniem zamieniłbym jedną trojke koxów na 2x4 terki
Zeby armia bardziej uniwerslana była i szybciej magow dopadała, a terki powodują to ze STank nie pivotuje tam gdzie chce
pzdr
Ale kroxy ładnie blokują np bretkę.. to jest spora siła uderzeniowa w sumie 3 oddziały kroxów. 2 już wyglądają dużo biedniej.Jaro pisze:Zgadzam się z crusderem co do tych terek. 2 oddziały mogą wmiare szybko dopaść magów czy też usunąć maszyny (oczywiście jeśli dojdą).
No tak, ale przyjmijmy, że Ziemko trafiłby na HE no to jeszcze magie udałoby się powstrzymać, ale spora liczba maszyn zmiotłaby kroxy dość szybko. To samo by było z krasiami (chyba, że slann by trafił pitke) i z każdą armią opartą na maszynach. Właśnie kroxy są bardzo podatne na wszelkiego rodzaju maszyny, a większa ilość terek dałaby szanse by kroxy doszły do walki ponieważ przeciwnik skupiłby sporą część uwagi właśnie terkom.
Myslalem o tym , ale przyznam szczerze , ze z defensami to problemy rzadko kiedy mam , a takie turbo ofensy potrafia mi zagrozic , dlatego wole wiecej walki. Poza tym , gdybym wzial 2gie terki to bylby to powrot do starej oldschoolowej rozpy , co nie do konca mi pasuje , no a poza tym rozpa jest przynajmniej oryginalna Dzieki za komenty
Myslalem ze znalazlem juz swoje eldo rado , a teraz zaczynam sie wachac zeby jednak zmienic rozpe... Mysle nad wywaleniem terek , bo jeden oddzial 3ech jednak sie slabo sprawdza bo za latwo spada... Mam kilka pomyslow , albo za nich wchodza chamki , albo 2xskinki (zdejme scout i powinno na styk byc) , albo powroce do oldschoodla i zrobie 2x4 terki kosztem 3krxow...
Wlasnie mysle o 7 chamkach , bo jakbym wystawil piateczke gola to nie bede mial co zrobic z 30 pktami...