Caddy
Moderator: Gremlin
no i? mowilem ryzykowne ale kto nie ryzykuje nie wygrywa... zreszta, co ja moge o tym wiedziec...Pniak pisze:Na jednej nieoplaca sie rzucac, chyba ze przeciwnik juz nie ma DD bo w przeciwnym wypadku jak cie nie wyjdzie jeden czar to przeciwnik zostawia sobie jakby automatycznie DD na nastepny czar
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Ja najczęściej wystawiam dwóch małych (najlepiej 2lvl - ile mi dzięki nim popychaczek wyszło...)
Jak wystawiam dużego to zawsze z kijem do przerzutów dispela, więc wychodzi 5DD przerzucanych i 3DS, ale tak teraz myślę... może lepsze by było 6DS??
Jak wystawiam dużego to zawsze z kijem do przerzutów dispela, więc wychodzi 5DD przerzucanych i 3DS, ale tak teraz myślę... może lepsze by było 6DS??
Ja generalnie mam koncepcję grania 3 magami 2 levelowymi,choć sądze że kiedyś w przyszłości zagram magią ograniczającą się do 1 caddyego(np jak wezme smoka!),u WE boli mnie brak przedmiotów dających PD i jakiegoś dobrego bounda,ale to pewnie z tego powodu że HE się nagrałem
ale lora to mają bardzo mocnego, na pewno lepszego od hajelfickiego
.....a ja tam sie trzymam swojego konceptu 4x bound(+1 wyczerpywalny ) + 2x2lvl caddy , magia wchodzi cacuszko i scrole też są . Nie moge sie przemóc by wystawiać 2x1lvl ...straszne poczucie marnotrastwa mnie przeszywa i dziwie sie ludziom którzy nie mają takich obiekcji .
Szkoda mi zawsze na Caddy punktów, zwłaszcza jeśli gram na mniej niż 2000.
Ostatnio wystawiam Branchwraitha z 1lv i Cluster Radiancem co mi daje tyle samo do DD co dwie czarodziejki 1lv. Co prawda nie mam dispell scrolli ale za to mam wolny slot na nobla.
Czarodziejów trzeba tępić a nie dispelować .
Sniper jest przydatny jako broń psychologiczna działa świetnie..
Wiem, że nie jest popularny ale ja ewidentnie gram WE inaczej niż się głosi na forum
Co najlepsze... też daję radę !
Ostatnio wystawiam Branchwraitha z 1lv i Cluster Radiancem co mi daje tyle samo do DD co dwie czarodziejki 1lv. Co prawda nie mam dispell scrolli ale za to mam wolny slot na nobla.
Czarodziejów trzeba tępić a nie dispelować .
Sniper jest przydatny jako broń psychologiczna działa świetnie..
Wiem, że nie jest popularny ale ja ewidentnie gram WE inaczej niż się głosi na forum
Co najlepsze... też daję radę !