Battle for skull pass
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Battle for skull pass
Mam pytanko. Czy te postacie z bfsp mozna uzywać normalnie tzn. wprowadzić np. dwarfów minersów do swojej armii
.??.
.??.
tak
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
skull pass niby dobry na poczatek, zwlaszcza jak nie masz kaski ale badzmy szczerzy - figsy są do kitu... jedynie działko no i od biedy minersi jakoś dają rade... a i tak najbardziej z całego zestawu podoba mi sie trup goblina pod kulą armatnią
Dokladnie batalion dwarficki jest jak najbardziej spoko... Masz 24 warriorow do tego kupujesz box 16 i masz w sumie dwie 20... Do tego ze skull pasem masz organy i cannona i 10 strzelcow... Masz tez thana... Wlasciwie mozna juz spokojnie zaczynac grac ta armia...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
-
- Warzywo
Mam pytanko czemu bfsp razem ze bfsp paint set są drozsze ??
patrze a tu bfsp samo 198zl a razem z paint set przecenione z 309zl na 278zl (paint set kosztuje 74zl) Czemu ??
patrze a tu bfsp samo 198zl a razem z paint set przecenione z 309zl na 278zl (paint set kosztuje 74zl) Czemu ??
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
bo paint set to jest pakiet 8-10 (nie pamiętam) farbek-cytadelek? hmm... to by tłumaczyło wiekszą cene
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
no cos ty, Rakso...
myslisz ze z powodu glupich kilku farbek podbijali by cene ? pewnie w opakowaniu sa dwa trupy goblina przygniezdzone kula armatnia, o ktorym juz zreszta mowilem ze to najlepsza "figurka" w tym zestawie...
myslisz ze z powodu glupich kilku farbek podbijali by cene ? pewnie w opakowaniu sa dwa trupy goblina przygniezdzone kula armatnia, o ktorym juz zreszta mowilem ze to najlepsza "figurka" w tym zestawie...
-
- Warzywo
juz wiem przeczytalem dokaldny opis (musialem z english przetlumaczyc) i w tym razem jest 12 farbek a w osobno jest 6 farbek to wyjasnia cene
-
- Warzywo
a mam pytanie czy mozecie mi podac dokladny link do tego batalionu bo nie wiem o jaki wam chodzi
-
- Warzywo
thx lunn ja mysle ze zrobie tak kupie ten batalion dokupie bohatera i moze skull pass kupie jeszcze a ile mi to tak mniej wiecej punktow wyjdzie ??