Battle for skull pass

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pietro
Plankton

Battle for skull pass

Post autor: Pietro »

Mam pytanko. Czy te postacie z bfsp mozna uzywać normalnie tzn. wprowadzić np. dwarfów minersów do swojej armii

.??.

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

tak

Awatar użytkownika
Pietro
Plankton

Post autor: Pietro »

ok thx tak się tylko upewniałem bo akurat zbieram armię krasiów i niechciał bym mieć jakiejś wpadki z doborem wojów.

Awatar użytkownika
Beldrin Durgnisson
Mudżahedin

Post autor: Beldrin Durgnisson »

skull pass niby dobry na poczatek, zwlaszcza jak nie masz kaski ale badzmy szczerzy - figsy są do kitu... jedynie działko no i od biedy minersi jakoś dają rade... a i tak najbardziej z całego zestawu podoba mi sie trup goblina pod kulą armatnią :D

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Kup sobie batalion. Kosztuje trochę więcej ale masz fajniejsze figurki.

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

Dokladnie batalion dwarficki jest jak najbardziej spoko... Masz 24 warriorow do tego kupujesz box 16 i masz w sumie dwie 20... Do tego ze skull pasem masz organy i cannona i 10 strzelcow... Masz tez thana... Wlasciwie mozna juz spokojnie zaczynac grac ta armia... :wink:
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

dwarf lord
Warzywo

Post autor: dwarf lord »

Mam pytanko czemu bfsp razem ze bfsp paint set są drozsze ??
patrze a tu bfsp samo 198zl a razem z paint set przecenione z 309zl na 278zl (paint set kosztuje 74zl) Czemu ??

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

bo paint set to jest pakiet 8-10 (nie pamiętam) farbek-cytadelek? hmm... to by tłumaczyło wiekszą cene ;)

Awatar użytkownika
Beldrin Durgnisson
Mudżahedin

Post autor: Beldrin Durgnisson »

no cos ty, Rakso...
myslisz ze z powodu glupich kilku farbek podbijali by cene ? :twisted: pewnie w opakowaniu sa dwa trupy goblina przygniezdzone kula armatnia, o ktorym juz zreszta mowilem ze to najlepsza "figurka" w tym zestawie... :D

dwarf lord
Warzywo

juz wiem przeczytalem dokaldny opis (musialem z english przetlumaczyc) i w tym razem jest 12 farbek a w osobno jest 6 farbek to wyjasnia cene :D

dwarf lord
Warzywo

a mam pytanie czy mozecie mi podac dokladny link do tego batalionu bo nie wiem o jaki wam chodzi :P

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

dwarf lord
Warzywo

thx lunn ja mysle ze zrobie tak kupie ten batalion dokupie bohatera i moze skull pass kupie jeszcze :D a ile mi to tak mniej wiecej punktow wyjdzie ??

ODPOWIEDZ