BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki wyniki str. 1
Re: BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki

https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Ten sam model, aczkolwiek dwa różne modele to moze być niezły pomysł na zgarniecie nagrody za najlepszego Bazyliszka._Mihau pisze:Czy Pento, wstając jako abominacja potrzebuje innej podstawki/modelu? czy wstaje po prostu model skavena ze statsami Abominacji??
3+ stały save w walce wręcz, 1+ save od strzelania za lion pelt.Kozioł pisze:Jaki save ma pocahontas ?
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Nie wiem czy dobrze zrozumiałeś.
Pento nie wstaje ze statsami abominacji.
Po prostu wstaje jako Pento ze statsami Penta na takich samych zasadach jak Abominacja t.j.
-pod koniec tury
-jeśli straci ostatnią ranę
-jeśli nie zostanie zraniony flamingiem
-wstaje na d3 ranach
Pento nie wstaje ze statsami abominacji.
Po prostu wstaje jako Pento ze statsami Penta na takich samych zasadach jak Abominacja t.j.
-pod koniec tury
-jeśli straci ostatnią ranę
-jeśli nie zostanie zraniony flamingiem
-wstaje na d3 ranach
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
uściśleń sędziowskich
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Piotr pisze:Wg jakiej wykładni?Kalesoner pisze:JTo dobry moment, żeby przypomnieć, że wszystkie maszyny mają mieć podstawki.
Uściślenia
itd.War Machines, pivotowanie, podstawki
Ze względów praktycznych, na potrzeby gry turniejowej podstawka pod maszynę jest obowiązkowa
Od lat tak jest - najpierw było 40x40. Teraz w ogóle podstawka.
Naprawdę nie zauważyłeś? Lol.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Piotr nie ma podstawek pod canonny, bo boi się, że ktoś ich dotknie i będą gorzej strzelały 

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
mogą. Zarówno okrągle jak i prostokoątne mają swoje wady i zalety.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Przeczytaj ten fragment w uściśleniach, tam jest wszystko wyjaśnione.Stachu pisze:a mogą być okrągłe?
Strach pomyśleć co się czai w Złejwsi Dużej...Piotr pisze:Zławieś Mała. Jestem ze Złejwsi Małej.Fisch pisze:cała ta Bydgoszcz generalnie rządzi się innymi prawami.

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

Zuoooooo 

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
zakladam, ze jakas duza liga lokalna.Jagal pisze:Strach pomyśleć co się czai w Złejwsi Dużej...Piotr pisze:Zławieś Mała. Jestem ze Złejwsi Małej.Fisch pisze:cała ta Bydgoszcz generalnie rządzi się innymi prawami.
Tak moze byc tylko mala liga lokalna. Chociaz kto wie...