Shino pisze:zakladam, ze jakas duza liga lokalna.Jagal pisze: Strach pomyśleć co się czai w Złejwsi Dużej...
Tak moze byc tylko mala liga lokalna. Chociaz kto wie...

Shino pisze:zakladam, ze jakas duza liga lokalna.Jagal pisze: Strach pomyśleć co się czai w Złejwsi Dużej...
Tak moze byc tylko mala liga lokalna. Chociaz kto wie...
Andrzej pisze:przejdą
Nie chce dostac bury, wiec siedze cichoRIPlay kilka stron wczesniej pisze:Kalafior [...] nie wtrącaj się w nie swoje sprawy proszę
Ale sucharbigpasiak pisze:Dlatego pytał czy:Andrzej pisze:przejdą
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Dokładnie.swieta_barbara pisze:Pewnie znam, z drugiej strony:
Nie chce dostac bury, wiec siedze cichoRIPlay kilka stron wczesniej pisze:Kalafior [...] nie wtrącaj się w nie swoje sprawy proszę
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Link wrzucam też do pierwszego posta, żeby łatwiej było go znaleźć.debelial pisze:Update pliku, zawiera Bazyliszki na Bazyla 2013. Są w sekcji Other, po kliknięciu Show Alternate Rules.
http://www.ligapegaz.hi-net.pl/wf8dbv267bazyle.ab