Cóż, ja robię pod Blood Dragonów z Bretonni, to będą stada Vargheistów poganiane jak Monsters&Handlers przez Wampiry na Hellsteedach (Pegasus Knights), więc pewnie też epicko może to wyglądać
Coś w ten deseń na przykład przy 10 sztukach:
V - Vargheist
P - Poganiacz
V V V V V
P V P V P
III Zasada Dynamiki Newtona - Aktualizacja 2013: "Gdy menel jedzie tramwajem, to tramwaj jedzie menelem"
Ale ty nie lubisz Crypt Horrorów, że takie masy Vargheistów wprowadzasz? Horrory też będą poganiane poza tym u mnie, tylko jeszcze nie wiem, czy przez tych samych "Beastmasterów", czy bezskrzydłych, choć pewnie będą inne pilniejsze wydatki niż robienie dodatkowych modeli
III Zasada Dynamiki Newtona - Aktualizacja 2013: "Gdy menel jedzie tramwajem, to tramwaj jedzie menelem"
Jak mnie się jakiś oryginalny model nie podoba, to wynajduję sobie coś fajnego - alternatywnego, co go zastąpi. W ten sposób zawsze gram modelami, które mi się podobają i nie cierpi na tym rozpiska
Szukam modeli pod vargheisty a konkretnie tłuowi(ów?) - szukam czegos pomiędzy ghoulem z mantica a obecnym vargheistem, te modele GW są trochę zbyt masywne jak dla mnie. ideałem byłby wamphyry z rakchama ale nie sa one w żaden sposób dostepne ; / ma ktos moze jakiś pomysł?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Witam. Prezentuję nieco skonwertowany model Dragon Prince'a:
- https://www.dropbox.com/s/4vc7wwof40zwq81/DSC07909.JPG
- https://www.dropbox.com/s/bfkz51fahqzyoh3/DSC07913.JPG
- https://www.dropbox.com/s/a4gdwhc01gbd5yw/DSC07914.JPG
Moim celem jest zrobienie całej kawaleryjskiej armii w Smoczym Motywie, nawiązując do klanu Blood Dragons z Imperium i Bretonni. Jako, że Blood Knightów robię w bardziej dopakowanej wersji, chciałbym się zapytać, czy przeszło by to na Black Knight'a? Malowanie jest jeszcze "Work in Progress", ale widać cały zamysł. Pozbyłem się z modelu elfickich złoceń, run i klejnotów, a wierzchowiec ma przedstawiać Eteryczny Ruch tej jednostki. Chcę używać tych modeli, gdyż całe przesiąknięte są motywem smoka i mają prezentować Blood Dragonów, tylko czy takie modele miały by jakieś problemy z dopuszczeniem do gry na Masterach?
EDIT: Jeśli macie wątpliwości do takiej konwersji, to może macie jakieś sugestie na to co zrobić, aby te modele miały zastosowanie jako Undeady z Blood Dragonów?
Całą armię chcę mieć ze Smoczym motywem, a nie tylko Blood Knightów. Masz na to jakiś inny pomysł niż ten? Mnie chodzi o to, czy taka konwersja jest wystarczająca na Black Knightów, czy coś jeszcze trzeba zmienić w tych modelach? Przejdą na Masterach takie modele, jakie sobie konwertuję?